koniec forum z "kropką"?
koniec forum z "kropką"?
Komunikat.
Szanowni Forumowicze w związku z wynikami przeprowadzonej przez Was ankiety,
przychylamy się do jej wniosków i Forum Subaru zamykamy.
Szanowni Forumowicze w związku z wynikami przeprowadzonej przez Was ankiety,
przychylamy się do jej wniosków i Forum Subaru zamykamy.
Re: koniec forum z "kropką"?

Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
Przegapilem w kalendarzu, ze dzis pierwszy kwietnia, czy SIP focha strzelil? :)
Jacek "AMI" Rudowski
ale to
na samym dole sprawia, że coś tu jest nie teges..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kreska dogadała się z kropką, zapłacili i teraz prawdziwy szturm na kreskę... nawet ja się pojawiłem! 

My się wszystkiego dowiemy o tych zakulisowych rozgrywkach... no, z małą pomocą WikiLeaks 

jeszcze wyjdzie na to, że to ktoś z naszych zapuścił coś, żeby ludzie poprzechodzili na dobrą stronę mocy 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A tak całkowicie ON TOPIC to vibowit, czemu jedziesz tak daleko od słupka? 

gpruszko, ech... tyle jeździ i nadal nie wie, że nieważny jest ten słupek a następny. 

czarne jest piękne...
vibowit, to następny brałeś też tak szeroko?
Pacz i płacz jak to mały czyni w swym podpisie

Pacz i płacz jak to mały czyni w swym podpisie

czy coś wiadomo co jest nie teges z tamtym forum?
Ostatnio zauważyłem że moderatorzy tamtego forum strzelają fochy jak niechciane dziwewice.
Ostatnio zauważyłem że moderatorzy tamtego forum strzelają fochy jak niechciane dziwewice.
A skąd wiesz gdzie stał? mądralo.gpruszko pisze:vibowit, to następny brałeś też tak szeroko?![]()
![]()

Ja to widziałem live.gpruszko pisze:Pacz i płacz jak to mały czyni w swym podpisie![]()

czarne jest piękne...
IWO30, Z tego co ja zauważyłem przeglądając tamto forum to oni cały czas takiej fochy strzelali :) 

A skąd my tutaj mielibyśmy o tym wiedzieć?IWO30 pisze:czy coś wiadomo co jest nie teges z tamtym forum?
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
vibowit pisze: A skąd my tutaj mielibyśmy o tym wiedzieć?
To zależy. Ja np. wiem. Mam w pracy taką jedną podstarzałą dziewicę i strzela fochy niemiłosiernie

Ech, a mogłoby być tak pięknie.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Cytuje:
...to oczywiście był żart
Forum musieliśmy (niestety) odłączyć na dzień ze względu na konieczność dokonania zmian w jego funkcjonowaniu (stąd też tak nagła decyzja). Cieszymy się, że tak wielu z Was jest z nami i że potraficie z dystansem patrzeć na życie i na sytuacje, które przynosi. Mamy nadzieję, że ten żart nie spowodował u Was zbytniego przerażenia, ani innego uszczerbku na zdrowiu. Wracamy już za kilkadziesiąt minut w pełni sił
Dziękujemy za cierpliwość, wyrozumiałość i wiele telefonów/maili/wiadomości!
Odpowiadając na nie wszystkie – nie znikniemy tak łatwo z Waszego życia! Subaru to nieuleczalna choroba i do kiedy będziemy mieli benzynę we krwi – będziemy z Wami! :)
i wszystko jasne
...to oczywiście był żart

Odpowiadając na nie wszystkie – nie znikniemy tak łatwo z Waszego życia! Subaru to nieuleczalna choroba i do kiedy będziemy mieli benzynę we krwi – będziemy z Wami! :)
i wszystko jasne
Jacek "AMI" Rudowski
Mogliby chociaż po świętach otworzyć, miałbym czas na to co trzeba zrobić.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Uleczalna uleczalna. Ale wmówić można wszystko. Innym i sobie. Powtórzę się, ale tak samo wmówiono całemu światu, źe ocieplenie klimatu jest czymś złym. Zdaje się, że najchętniej widzieliby kolejne zlodowacenie.AMI pisze:Cytuje:
...Subaru to nieuleczalna choroba i do kiedy będziemy mieli benzynę we krwi – będziemy z Wami! :)
No ale co do uleczalności - wyleczalne i czas leczy rany... Założę się, że alfiści mówią to samo. i LandRoverowcy i Jaguarowcy i Porsiakowcy też....
A teraz model współnie z Toyotą... scenariusz taki jak w fuzjach marek Europejskich z firmami z USA. degeneracja...
Jak ktoś się wpakował w Diesla, i to pierwsze Subaru i mu padło sprzęgło, to nie wiem, czy się nie wyleczy.
Mnie wyleczyły np amortyzatory, ktorych nie chcieli wymieniać na gwarancji... Nie można się dawać!
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno pisze: a uleczalna.
ale poza różnymi trudnościami z gwarancja jest jeszcze potrzebny jeden warunek do uleczenia, chęć

albo nawet niechęć ;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
a som takie na świecieIWO30 pisze:czy coś wiadomo co jest nie teges z tamtym forum?