Konto usunięte pisze:Widzę, że na forum pojawił się radekk
A jakby mogło mnie zabraknąć
Ja z 2,)XT byłem bardzo zadowolony, jeździło mi się bardzo dobrze, zresztą na SJSach mówili mi że miałem bardzo dobrze wyczuty ten samochód. Jak chodzi o 2,5XT to miałem wrażenie że jest bardziej miękki zawias niż w 2,0XT :shock: Ogólnie tak jakby mi się zdawało że jest nagle zawias się ugina i cała buda przechyla i później już stoi, ale mimo wszystko mam jakieś dziwne wrażenie. Może dlatego że jeszcze się nie wjeździłem, bo w sumie to nie miałem jeszcze kiedy, bo ciągle coś, a teraz na dotarciu :-x Ale miałem okazję raz jechać jak prowadził Piotr Kociałkowski i widziałem że daje radę i ładnie bokami lata

ale to wkładka też była lepsza niż ja. Jak już będzie wszystko ok to wybiorę się na SJS, albo do ALa i zobaczymy wtedy.
A co do wrażeń związanych z dynamiką, to jest duża różnica, głównie przy szybkich zakrętach w których wychodząc na prostą 2,0XT już brakowało mocy pomimo wciśnięcia do dechy. Ale powiem że jeśli komuś wystarczy na codzień te 177kucyków to jest to w zupełności wystarczające i będzie bardzo zadowolony. Ja gdybym miał okazję nabyć 2,0XT wiedząc jak się jeździ 2,5XT, wziąłbym 2,0 i wcale nie czułby się z tego powodu pokrzywdzony.