Wawa, Braci Wagów: Forek vs. e61
Wawa, Braci Wagów: Forek vs. e61
Przyznać się, kto był kierownikiem forka (III), dziś godzinę temu na Braci Wagów. Krótki sprint z niebieską piątką 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Wawa, Braci Wagów: Forek vs. e61
Lekko mokro dzisiaj to pewnie tak... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
I bardzo proszę mi tu sprintów pod oknem nie urządzać 

fitter happier more productive
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
remek, dzięki za zaproszenie, przemyślę
..tylko że nie znoszę jeździć w nakryciu głowy.
Wiem, że to z gatunku "a gdyby tu przedszkole było w przyszłości", ale ta uliczka roi się od batmanów (i są to prawdziwi superhero, przekonani o swojej nieśmiertelności). Są lepsze miejsca, beta może sobie spokojnie zrobić 10 kółek na pobliskim rondzie - publika większa, więcej do lansu itd.

Wiem, że to z gatunku "a gdyby tu przedszkole było w przyszłości", ale ta uliczka roi się od batmanów (i są to prawdziwi superhero, przekonani o swojej nieśmiertelności). Są lepsze miejsca, beta może sobie spokojnie zrobić 10 kółek na pobliskim rondzie - publika większa, więcej do lansu itd.
buuu, forek też może. Po co takie uprzedzeniasrnk pisze: beta może sobie spokojnie zrobić 10 kółek na pobliskim rondzie - publika większa, więcej do lansu

Nie no jasne, przepraszam
forek może i 20 rundek

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no dobra, ale dalej nie wiemy kto komu nastukał. I nie wiadomo czy zamykać wątek czy nie

remek pisze: no dobra, ale dalej nie wiemy kto komu nastukał
jeżeli był to 2,5 Xt to pytanie Admina szokuje
nawet 2.0Xt z lekka mapa lał wszelkiej maści bety

trzymał się od pół długości do całej długości za mną. Ja musiałem skręcić w Belgradzką on śmignął prosto. Mimo, że byłem z przodu, powiedziałbym, że remis. No jak cisza, to może nie forumowy forek 

Trzecia generacja to była. 2.5 VR to się nazywa chyba terazesilon pisze:remek pisze: no dobra, ale dalej nie wiemy kto komu nastukał
jeżeli był to 2,5 Xt to pytanie Admina szokuje
nawet 2.0Xt z lekka mapa lał wszelkiej maści bety

alu pisze: Trzecia generacja to była. 2.5 VR to się nazywa chyba teraz
okej okej, dla mnie trzecia to był ten z gejlukami który wszedł pod koniec 05 ale faktycznie to był liftig drugiej ( najlepszej najładniejszej)

Niektóre tylko lakieru nie miałyesilon pisze: okej okej, dla mnie trzecia to był ten z gejlukami który wszedł pod koniec 05 ale faktycznie to był liftig drugiej ( najlepszej najładniejszej)

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie no, jasna sprawa, kierowca był po prostu geniuszem (szkoda, że musiał zjechać)alu pisze: Trzecia generacja to była. 2.5 VR to się nazywa chyba terazI nie jest raczej tak szybkie jak 2,5xt

I tak się dziwię, że tak mało szydery było, spodziewałem sie więcejKonto usunięte pisze:Nie no, jasna sprawa, kierowca był po prostu geniuszem (szkoda, że musiał zjechać)

Ale właśnie po to tu napisałem, żeby kierownik forka napisał co i jak z jego perspektywy. Szkoda, że tu nie gości.
Zazwyczaj takich akcji się nie robi, więc jak raz na rok pojawi się taka sytuacja, że dwóch kierowników chce przegonić swoje dupowozy, to jest jakaś frajda i coś ciekawego w zwykle przeciętnych dniach

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a bo z czego tu szydzićalu pisze: I tak się dziwię, że tak mało szydery było, spodziewałem sie więcej

popieramalu pisze: jest jakaś frajda i coś ciekawego w zwykle przeciętnych dniach

ja ostatnio dla frajdy dałem się sklepać corolli i mondeo - też fajne przeżycie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
uwielbiam powroty Powsińską na Ursynów
do zakrętu gdzie stoją wszyscy z przodu
po zakręcie juz sytuacja się zmienia
choć moja gablota to raczej muł drogowy
do zakrętu gdzie stoją wszyscy z przodu