Fan Club WRC fana?
Fan Club WRC fana?
Uderzając dzisiaj na tą stronę http://www.subaru-sti.co.jp/product/index.html Zauważyłem coś takiego
Nasz Wurcuś znany już jest nawet w Japonii

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Fan Club WRC fana?
Legitymację poproszę
Z dedykacją!
PS. Honorowe członkostwo, to chyba wiem komu należałoby zaproponować...

PS. Honorowe członkostwo, to chyba wiem komu należałoby zaproponować...

Dobre, dobre

Ja chyba też...WiS pisze: PS. Honorowe członkostwo, to chyba wiem komu należałoby zaproponować...![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dzieki chlopaki za pamiecWRC fan pisze: Ja chyba też...![]()
![]()

a tak BTW to WRC fan, conajwyzej przyjal Japonie do swojego FC. Plotka niesie, ze starali sie dosc dlugo. Dopiero po wypuszczeniu MY08 Michalowi zrobilo sie ich zal.
Może założymy grupę Fan Club WRC fana
Ja też poproszę legitymację. Proszę o podanie nr. konta na jaki przelać pieniądze

Ja też poproszę legitymację. Proszę o podanie nr. konta na jaki przelać pieniądze

radekk pisze: Ja też poproszę legitymację. Proszę o podanie nr. konta na jaki przelać pieniądze![]()
Zaczyna mi się to podobać jeszcze bardziej

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Tak, tak.. To wszysto jego wina.Konto usunięte pisze:Tak naprawdę to cały ten majdan jest swego rodzaju klubem WRC Fana

czarne jest piękne...
W sumie racjaKonto usunięte pisze: Tak naprawdę to cały ten majdan jest swego rodzaju klubem WRC Fana![]()

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
radekk pisze:Uderzając dzisiaj na tą stronę http://www.subaru-sti.co.jp/product/index.html Zauważyłem coś takiegoNasz Wurcuś znany już jest nawet w Japonii
To nie jest fanklub WRC fana, a klub Wurcfana! Różnica diametralna.
Ale my jesteśmy jego fanami, więc tworzymy funclubEterycznyŻołądź pisze: To nie jest fanklub WRC fana, a klub Wurcfana! Różnica diametralna
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
radekk, mam dziwne wrażenie, że WuR, z osób jak na razie wypowiadających się w tym wątku, tylko jedną chciałby przyjąć do swojego fanklubu.
Jak zobaczy pierwsze pieniądze na koncie za członkostwo to nawet na forum Rubika się będzie ogłaszał