Jak tam u was na mrozie?
Jak tam u was na mrozie?
Dziadek narzeczonej muwi ze macie bardzo durzo mrozu. Wszyscy macie cieplo?
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Re: Jak tam u was na mrozie?
Oh.. przeprasazm. Pomyslalem o was i pierwsze co to toylko napisalem. :)
Morzna zamknonc.
Morzna zamknonc.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
scrmnwrx, Polska to nie Chicago , że w ciagu nocy potrafi napadać 1m śniegu i temperatura spadnie 25 stopni
Kubik, pogadaj z Gump`em

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Kubik , chyba o toKubik pisze: o co chodzi ?

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Mnie wirusy zeżarły część zdjęć . Miałem wiecej sniegu w ub roku . Jednaj doby spadło 130cm

- Gump
- 5 gwiazdek
Ale te są z późnej jesieniKubik pisze: Mnie wirusy zeżarły część zdjęć . Miałem wiecej sniegu w ub roku . Jednaj doby spadło 130cm

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Gump
- 5 gwiazdek
gumas, nie to składzik żywnościKonto usunięte pisze: ta norka to dostęp do skrzynki na listy

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
To wy lodówek jeszcze nie znacieGump pisze:gumas, nie to składzik żywnościKonto usunięte pisze: ta norka to dostęp do skrzynki na listy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Gump pisze:gumas, nie to składzik żywnościKonto usunięte pisze: ta norka to dostęp do skrzynki na listy
znaczy ziemianka