Burzowa pogoda...
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Burzowa pogoda...
Oj ale "wali", ze sie tak wyraze. Wlasnie przed chwila OSTRO grzmotnelo gdzies blisko. Daaawno jaz takiej burzy nie widzialem. A tu sie zapowiada, ze noc to spokojna chyba nie bedzie.
http://www.pogodynka.pl/burze.php
W sterowaniu animacja najlepiej ustawic interwal 60 minut zamiast domyslnych 10-ciu. Pieknie widac jak burze wedruja przez Polske. No i widac, ze prawie prosto ida na Warszawe.
http://www.pogodynka.pl/burze.php
W sterowaniu animacja najlepiej ustawic interwal 60 minut zamiast domyslnych 10-ciu. Pieknie widac jak burze wedruja przez Polske. No i widac, ze prawie prosto ida na Warszawe.
Re: Burzowa pogoda...
Już są - wali bardzo widowiskowo. Jak ja luuuuuuubię burze :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
devlin pisze: Jak ja luuuuuuubię burze :)
Witam w klubie

Ja zarzucam focha na tą burzę która jest nad Krakowem - chciałem trochę pofocić to oczywiście błyska wtedy kiedy akurat migawka jest u mnie zamknięta

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Mam deżawi jeśli chodzi o temat.
Ja się zawsze dziwnie czuję w czasie burzy (nie, nie, do kłów i sierści już się przyzwyczaiłem).
Ja się zawsze dziwnie czuję w czasie burzy (nie, nie, do kłów i sierści już się przyzwyczaiłem).
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Ja wrecz uwielbiam patrzec na pioruny... W domu z piwkiem w reku.WRC fan pisze: devlin napisał(a):Jak ja luuuuuuubię burze :)
Witam w klubie![]()
Pare dni temu burza mnie dopadla na jachcie na Sniardwach. Oczywiscie widzialem zle chmursko duzo wczesniej i wialem do mariny, ale braklo mi 10 minut. Kurde. Dawno juz sie tak nie balem. Prawie sie zes... ze strachu jak zawialo i pare piorunow strzelilo. Na tym jeziorze burza to nic przyjemnego.
Wolisz naszą, łódzką? Nissan Micra, zanurzony do progów, przestaje jechać. Fiat Panda przejechał. A mnie pozostało podkasać nogawki i pchać. :/WRC fan pisze: Ja zarzucam focha na tą burzę która jest nad Krakowem
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- piciu
- 2 gwiazdki
- Auto: Była Turbowanna po transplantacji jest Forex Karawan
A dzis to sajgon, wali i wali.... tzn halasuje i spac nie daje.
aparat nie byl super lustro, lecz mydelniczka i nawet sie udalo :)

aparat nie byl super lustro, lecz mydelniczka i nawet sie udalo :)

A ja w tej burzy od Wielunia do Warszawy jechalem...
Mam zdecydowanie zbyt wolny samochod.
g.
Mam zdecydowanie zbyt wolny samochod.
g.
piciu, fajne foty
A u mnie wczoraj były 3 burze a pomiędzy nimi upał pod 30 stopni

A u mnie wczoraj były 3 burze a pomiędzy nimi upał pod 30 stopni

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Tasior_Miedziak, dlaczego jeszcze nie ma prezentacji Twojego nowego nabytku w "Nasze Subaru"?? Długo mamy czekać? 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Jak znajde chwile to porobie fotki i sie pochwaleKonto usunięte pisze:Tasior_Miedziak, dlaczego jeszcze nie ma prezentacji Twojego nowego nabytku w "Nasze Subaru"?? Długo mamy czekać?

- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
Co prawda działo się to na Mikołajskim ale zdecydowanie wiało za mocno na umiejętności naszej załogi. 2 razy prawie nas kipnęło, ja ze sporym impetem walnąłem plecami w pokład, kumpel dostał w plery bomem. I najlepsze, że już nie mieliśmy żagli... zdecydowanie zdecydowaliśmy się wracać w złym momencie. Potem na silniku ledwo dotarliśmy do brzegu. Chyba jeszcze nigdy nie bałem się tak jak wtedy.Tasior_Miedziak pisze: Prawie sie zes... ze strachu jak zawialo i pare piorunow strzelilo. Na tym jeziorze burza to nic przyjemnego.
A wczoraj było spokojnie, cicho, szła chmura i nagle jak nie dmuchnęło

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
A dajcie spokój... Wracałem wczoraj z Suchej Beskidzkiej do Warszawy i miałem takiego pecha, że jak zaczęło lać na południu Polski to przesuwało się razem ze mną
80-90 km/h lewym pasem "katowickiej" a i tak byłem najszybszy... I zamiast dotrzeć do domu przed północą, wróciłem przed 2 AM 
Ale Subaru się świetnie spisuje podczas takiej pogody. Chyba już nie chcę tej Mazdy...

Ale Subaru się świetnie spisuje podczas takiej pogody. Chyba już nie chcę tej Mazdy...
Dlatego nigdy nie lubiłem pływania po jeziorach. To tak jakbyś raz miał 5KM a chwilę potem 300KM.Tomasz_555 pisze:Co prawda działo się to na Mikołajskim ale zdecydowanie wiało za mocno na umiejętności naszej załogi. 2 razy prawie nas kipnęło, ja ze sporym impetem walnąłem plecami w pokład, kumpel dostał w plery bomem. I najlepsze, że już nie mieliśmy żagli... zdecydowanie zdecydowaliśmy się wracać w złym momencie. Potem na silniku ledwo dotarliśmy do brzegu. Chyba jeszcze nigdy nie bałem się tak jak wtedy.Tasior_Miedziak pisze: Prawie sie zes... ze strachu jak zawialo i pare piorunow strzelilo. Na tym jeziorze burza to nic przyjemnego.
A wczoraj było spokojnie, cicho, szła chmura i nagle jak nie dmuchnęłoNigdy nie widziałem, żeby wiatr tak sam z siebie zaczął nagle tak szybko wiać. Na dzień dobry złamało ze 2 drzewa i zamknęło mi wszystkie okna i drzwi w domu
Po chwili pieruny, błyski, łubudu i ogólnie apokalypsa.
Na morzu jak duje, to duje i "wszystkie ręce na pokład", a jak jest flauta "to się opalamy'...

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Bo wy złe ludzie jesteście. Ja jestem dobry, przykładny, aniołek prawie i spokojnie było i jest 

HA! a nie mówiłem?Godlik pisze:Ale Subaru się świetnie spisuje podczas takiej pogody. Chyba już nie chcę tej Mazdy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Gal pisze: Dlatego nigdy nie lubiłem pływania po jeziorach. To tak jakbyś raz miał 5KM a chwilę potem 300KM.
Na morzu jak duje, to duje i "wszystkie ręce na pokład", a jak jest flauta "to się opalamy'...![]()
O to to to... pływanie po jeziorach to jakiś hardcore. W dodatku te slalomy na mazurach, gdzie średnio występuje 3,45 jachtu na m2
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
Ja na Mazurach byłem raz i znajomi tym wypadek na żagle kazali mi znieść tyle strachu, że chyba wiecej już nie pojadę. Ma to swój klimat ale chyba wolę pochodzić po górach.
Jak długo przyzwyczajaliście się do nocnego "bujania" ?? Bo mieliśmy takiego pecha, że ze 3 noce tłukło i bujało i nawet dawka piwa nie pomogła w zasypianiu.
Jak długo przyzwyczajaliście się do nocnego "bujania" ?? Bo mieliśmy takiego pecha, że ze 3 noce tłukło i bujało i nawet dawka piwa nie pomogła w zasypianiu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Jeszcze ktoś się ujawni i normalnie wezmę się za ogranizację spotu morskiego. Np Gdynia-Kaliningrad-Gdynia. W weekend można zrobić, tylko wizę trzeba załatwić. Ale za to te socjalistyczne klimaty pod kapitalistyczną przykrywką...Konto usunięte pisze:Gal pisze: Na morzu jak duje, to duje![]()
Jeziora to zło. Na morzu to się pływa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Chętny!Konto usunięte pisze: ogranizację spotu morskiego. Np Gdynia-Kaliningrad-Gdynia.

W życiu nie pływałem na jachcie. Opiszcie w 2 zdaniach co tracę. 

czarne jest piękne...
Wchodzę w to :)Konto usunięte pisze: Jeszcze ktoś się ujawni i normalnie wezmę się za ogranizację spotu morskiego. Np Gdynia-Kaliningrad-Gdynia. W weekend można zrobić, tylko wizę trzeba załatwić. Ale za to te socjalistyczne klimaty pod kapitalistyczną przykrywką...
http://wwojnar.com/