Barum 2008
Barum 2008
Wybiera się ktoś? Rajd jest za 2 tygodnie, ja jadę i najprawdopodobniej będę miał jedno lub dwa miejsca w aucie, będę jechał tylko na jeden dzień w sobotę lub niedzielę żeby nie stresować rodzinki nieobecnością przez cały weekend 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Barum 2008
W sumie to zawsze chciałem się na Barum wybrać, gdyby nie to, że tydzień wcześniej jest Dojczland, to chętnie bym pojechał. A tak będę miał na jakiś czas dość. Może w przyszłym roku?
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
22 auta S2000 bardzo ciekawie się zapowiada, niby mam jakieś 200km ale chyba w domu zostanę :/
- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
Spójrz prawdzie w oczy, ilu tu masz miłośników aut rajdowych ? Trzech ? Może czterech. Cała reszta ........................ itd, itp.Paweł_BB pisze:Nieźle, forum miłośników aut rajdowych a nikt się nie przejedzie
Ja w tym czasie będę na urlopie, więc nie mogę.
Ja wyjeżdżam z bandą oszołomów w piątek popołudniu z nadzieją załapania się na wieczorny prolog. Zostajemy do niedzieli, do samego końca. Paweł określ się, którego dnia przybędziesz, może gdzieś się odnajdziemy na OSach.
Ma ktos miejsce w aucie?
Jestem co prawda z Gdanska, ale moge dojechac gdzie trzeba, ewentualnie pociagiem do Otrokovic samych
Jestem co prawda z Gdanska, ale moge dojechac gdzie trzeba, ewentualnie pociagiem do Otrokovic samych
Ja będę, pojadę chyba tylko na niedzielę.
boy, póki co mam miejsce w aucie choć jeszcze jeden kumpel i kuzyn się nie określili a oni raczej mają przywilej pierwszeństwa
będę coś wiedział na 100% za kilka dni.
boy, póki co mam miejsce w aucie choć jeszcze jeden kumpel i kuzyn się nie określili a oni raczej mają przywilej pierwszeństwa

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Paweł_BB pisze: będę coś wiedział na 100% za kilka dni
Za całe kilka czy np. 1,437 kilka?

Paweł_BB pisze: boy, póki co mam miejsce w aucie choć jeszcze jeden kumpel i kuzyn się nie określili a oni raczej mają przywilej pierwszeństwa będę coś wiedział na 100% za kilka dni.
Jasne, ze tak, jak bedziessz cos wiedzial daj cyne