Kropka applied
Kropka applied
Dostałem dziś email z pw F.Subaru że organizują dziesięciolecie.
Dziwna sprawa, bo zalogować tam się nie mogę od lat.
Nic nie szkodzi.
Jest tu wśród nas kilku, którzy byli tam w zasadzie od początku - co jak wiadomo - potem źle się skończyło.
Teoretycznie jako motory wczesnych podrygów kropki, moglibymy się tam udać. Ale zaznaczam TEORETYCZNIE. I wcale nie mam zamiaru.
Co one sądzą tem? W Spale.
Dziwna sprawa, bo zalogować tam się nie mogę od lat.
Nic nie szkodzi.
Jest tu wśród nas kilku, którzy byli tam w zasadzie od początku - co jak wiadomo - potem źle się skończyło.
Teoretycznie jako motory wczesnych podrygów kropki, moglibymy się tam udać. Ale zaznaczam TEORETYCZNIE. I wcale nie mam zamiaru.
Co one sądzą tem? W Spale.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Kropka applied
A ja nie, więc nie mam dylematu
Uwaga - w tym, że nie dostałem, nie należy się doszukiwać podtekstów w postaci np. czyjejś szczególnej mściwości (nie podejrzewam). Po prostu, zapewne nie mają w bazie mojego aktualnego adresu e-mail

Uwaga - w tym, że nie dostałem, nie należy się doszukiwać podtekstów w postaci np. czyjejś szczególnej mściwości (nie podejrzewam). Po prostu, zapewne nie mają w bazie mojego aktualnego adresu e-mail

WiS, mogę Ci przeforwardować, jak tak bardzo pragniesz. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Dotałem dziś rano .
Ja bym tam podjechał , tylko trochę nie po drodze , część Osób z Kropki to fajni ludzie i do tego jeszcze Was bym tam spotkał
( to już było by super
)
A już nie mówię o przemówieniu Ojca Dyrektora
Ja bym tam podjechał , tylko trochę nie po drodze , część Osób z Kropki to fajni ludzie i do tego jeszcze Was bym tam spotkał

A już nie mówię o przemówieniu Ojca Dyrektora

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bo WiS ma rację. Trzeba zlekwidować tam email, żeby nie drżaźnił
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Ja bym pojechał.
Aczkolwiek wolałbym dopłacić 50zł na osobę i zameldować się w sprawdzonym Hotel Moscicki Resort - z tego co widzę w gMaps 10 metrów obok, a sauna i jacuzzi w niedzielę będą niezastąpione.
Info z kropki:
Aczkolwiek wolałbym dopłacić 50zł na osobę i zameldować się w sprawdzonym Hotel Moscicki Resort - z tego co widzę w gMaps 10 metrów obok, a sauna i jacuzzi w niedzielę będą niezastąpione.
Info z kropki:
ape pisze: Kwestie organizacyjne:
- udział w imprezie nieodpłatny jest. Oczywiście dobrowolne i absolutnie niewymuszone "datki na tacę" dla moderatorni zawsze mile widziane ;)
- pasztetowy nocleg pod gołym niebem - oczywiście jest bezpłatny. Kawiorowa wersja pod dachem już niestety nie ;) Spała na szczęście oferuje wiele możliwości dopasowanych dla każdego. Z naszej strony wskażemy Wam już wkrótce sugerowane miejscówki, tak aby jak najwięcej z Was mogło kontynuować nocne hulanki i swawole pod jednym dachem.
- wyżywienie - nikt pewnie nie wyjdzie głodny, ale owoce morza tudzież stek z żyrafy, z dostawą "on-line" z nieba, nie są przewidywane ;)
- napoje bezalkoholowe - znajdą się... na stołach ;)
- napoje alkoholowe - ale niekoniecznie te mocniejsze - będą dostępne. Wszystko zależy od Was do jakiego momentu ;) W alkohole mocniejsze - warto się zaopatrzyć we własnym zakresie. Niestety Bruce Willis powiedział, że wypiliśmy mu na Plejadach cały budżet rozrywkowy i go puściliśmy prawie z torbami ;)
- spotkanie ma charakter "stacjonarny", zatem pojeżdżawkowy "wyścig zbrojeń" zostawiamy na 10-te Jubileuszowe Plejady :)
W ciągu najbliższych dni zamieścimy dodatkowe informacje dotyczące koordynatów GPS, "rozkład jazdy" oraz podamy wspomniane już wyżej propozycje noclegowni - dla chętnych na jesienny weekend poza domem. Oczywiście sugerujemy pobyt od piątku wieczór do niedzieli jako rozsądne minimum, ale zdajemy sobie sprawę, że nie każdy aż tyle może... przenocować ;)
Będziemy wdzięczni jeśli chętni zaznaczą swoją gotowość uczestnictwa, co pozwoli nam przygotować odpowiedni parking i narąbać odpowiednią ilość drewna na ognisko ;)
Pozdrawiamy
Wasza Moderatornia Team
---------
EDIT - organizacyjnie:
Noclegi
Miejce: FWP
Kontakt: telefon: 044 710-14-18 lub rezerwacja online
Noclegi na hasło "Subaru". Bez hasła się nie da ;)
Deadline na rezerwacje to 12-ty października. Po tym terminie może już nie byc miejsc.
Proszę dzwonić i rezerwować. Jutro dopiszę kolejną miejscówkę bo tutaj pewnie wszyscy się nie zmieścimy. Oczywiście zalecam dwa noclegi - od piątku do niedzieli... w końcu jak integracja to integracja ;)
cyqan,cyqan pisze:Ja bym pojechał.
oczywiście, jeśli szukasz trochę lepszego standardu niż w obiektach FWP, to dobry wybór.
Poza Hotelem Mościcki, mogę polecić jeszcze Hotel Prezydent, odległy od miejsca planowanej biby o jakieś 10-15 minut spacerem (po drugiej stronie Pilicy):
http://www.prezydenthotel.pl/
Hotel Prezydent oferuje, poza spokojnym położeniem na skraju lasu, moim zdaniem jedną z najlepszych kuchni w centralnej Polsce.
Ja jestem akurat miejscowy, więc gdyby ktoś poszukiwał jakiś noclegów o takim czy innym standarcie, lub jakiś innych atrakcji (tylko proszę pamiętać, że to jednak prowincja

Trochę podstawowych informacji i ciekawostek na temat okolicy:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=8xtnNGsJFWw
Link: http://www.youtube.com/watch?v=h67nCqcPaNg
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Llmn-sYdDmw
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ja tez nie mam szansKonto usunięte pisze:mnie nikt nie zaprasza
nie dziwota jeszcze zajebię komuś racą w ryja![]()
Może chłopaki zmieniliście adres mailowy - nie sądzę by SIP rezygnował choćby z jednego potencjalnego klienta.Kubik1 pisze:ja tez nie mam szansKonto usunięte pisze:mnie nikt nie zaprasza
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Gal, Ja do Spały mam o rzut beretem . W niedziele byłem na grzybkach w okolicy Spały . Z Inowłodza czasem wynajmuję kajak na spływ Pilicą . Adresu nie zmieniłem ale i nie byłem zarejestrowany na kropce .
Mnie administratornia kropki przekonfigurowała konto zmieniając maila i odcinając PW. Zatem niestety nie jestem w gronie wybrańców. A szkoda, można by trochę zakopać topór.Gal pisze:Może chłopaki zmieniliście adres mailowy - nie sądzę by SIP rezygnował choćby z jednego potencjalnego klienta.Kubik1 pisze:ja tez nie mam szansKonto usunięte pisze:mnie nikt nie zaprasza
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Alan tłumaczbarbie pisze: Mnie administratornia kropki przekonfigurowała konto zmieniając maila i odcinając PW. Zatem niestety nie jestem w gronie wybrańców. A szkoda, można by trochę zakopać topór.

ja dostałem zaproszenie choć nie jestem jakimś strasznym bywalcem na kropce 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: można by trochę zakopać topór.
No ja nie wiem czy z drugiej strony jest wola zakopywania topora. Moim zdaniem to jest na zasadzie "nie bo nie".
Postawiliśmy się i zostaliśmy wyklęci, znaczy... nie istniejemy. I już.
A ja też nic nie dostałem, ale nie pamiętam już hasła do konta które miałem (chyba - bo mam z 10 i trudno ogarniam) zarejestrowane na kropce.
A ja sie wczoraj zarejestrowalem - choc nie wiem po coburat pisze:ja dostałem zaproszenie choć nie jestem jakimś strasznym bywalcem na kropce

Ze mnie, i to już dawno dosyć...Gal pisze: nie sądzę by SIP rezygnował choćby z jednego potencjalnego klienta

Swoją drogą - wszystkiego najlepszego.
Acha. I jeszcze chciałbym życzyć sobie Subaru Polska. Chyba, że nie wypada...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...