Piter 35 pisze: do dziś nie pobiłeś mojego rekordu spalania w golficzu![]()
![]()
No przecież mówił, że bajki opowiadasz.
Piter 35 pisze: do dziś nie pobiłeś mojego rekordu spalania w golficzu![]()
![]()
Mam świadkaliwit pisze: No przecież mówił, że bajki opowiadasz.
rotfl :))))So What! pisze:On po prostu jeździ z głową. Jeździ na niskich obrotach, używa tylko niektórych biegów, wrzuca na luz, jak nie przsypiesza, na autostradach siedzi ciężarówkom na ogonie, żeby zmniejszyć opór powietrza, poniósł ciśnienie w oponach, żeby zmniejszyć opory toczenia, kupił Webasto, żeby już od startu silnik był rozgrzany, nie używa klimatyzacji oraz radia, nie otwiera też szyb, bo tak mu doradził kolega, spec od aerodynamiki*, a poza tym odelżył samochód. Mówią nawet, że w sandałach jeździ, żeby auto odciążyćPiter 35 pisze:Gregski czy TY na pewno masz Subaru![]()
![]()
* Ludzie, którzy go znają choć trochę jednak w tę wersję nie wierzą twierdząc , że sam na to wpadł, bo się na wszystkim świetnie zna
So What! pisze: wrzuca na luz,
to zalezyEterycznyŻołądź pisze: Auta na luzie (o ile mają włączony silnik) palą mniej niż na biegu.![]()
Coś czułem że nie powinienem tu zaglądać...Piter 35 pisze:to poważne rozmowy o spalaniu i ecodrivingu
A myślisz, że skąd Jurrasic Park w okolicach LosAngles? Przesadzili ze stężeniem Priusów i masz...jarmaj pisze:Nie, kupię se Priusa.
Ponoć jak się nim jeździ, to nie tylko zagrożone gatunki flory i fauny przestają wymierać, ale nawet te wymarłe się wskrzeszają.
To najprawdziwsza prawda jestjarmaj pisze:Nie, kupię se Priusa.
Ponoć jak się nim jeździ, to nie tylko zagrożone gatunki flory i fauny przestają wymierać, ale nawet te wymarłe się wskrzeszają.
Hehe, no tak, idealny dowód na potwierdzenie tej teorii.vibowit pisze:A myślisz, że skąd Jurrasic Park w okolicach LosAngles? Przesadzili ze stężeniem Priusów i masz...jarmaj pisze:Nie, kupię se Priusa.
jarmaj pisze: Ja już piszemy o spalaniu, to u mnie regularnie ostanio po 25 l/100km
Parę razy było trochę więcej....