Kupię Legacka I kombi lub sedan do 5 000 plnów, najchętniej zagazowany.Jako że jestem z okolic Jeleniej to najchętniej aby Suba znajdował się na Dolnym Śląsku co bym nie musiał pół kraju zjeżdżać. W cenie 5 000 liczę na dobry a raczej bardzo dobry stan legasia z rocznika 91-93 bo młodsze to już za 5 tysi ciężko wyrwać w nienagannym stanie ( tak myślę) . Choć to nie łatwe ale zależy mi żeby auto było w konkretnym stanie gdyż autko to ma za zadanie po zakupie przejechać 700 km w jeden dzień do Niemiec jako że tam obecnie mieszkam, no i tam ma mi służyć a nie rozkraczyć się po przyjeździe. Cholernie ciężko mi znaleźć legacka 1 w dobrym stanie, przejrzałem już alledrogo i inne stronki i lipton

Skrzynia biegów- preferuję manual, jako że automatem nie poruszałem się za wiele w moim życiu

Czy są jeszcze takie maszyny na Dolnym??zadbane, bez dziur , rdzy itp chu...ni??
Ps. Łyknę też ewentualnie imprezę do tej ceny, nawet z silnikiem 1.6 choć nie wiem czy ten motor jest na tyle żwawy żebym pchać go nie musiał.

Autko planuję kupić w połowie września jako że wtedy przyjeżdżam na urlop , ale jak nic nie znajdę to będę dłużej oszczędzał i może wtedy coś się trafi.
Rozpatrzę też inna markę z 4x4 z gazem no ale subaru to subaru. Auta sprowadzone do opłat mnie nie kręcą bo to ze względu na dodatkowe koszty
Pamiętajcie : kupię auto do 5 kafli

Pozdrawiam no i mam nadzieję że coś uda się ustrzelić