Sprzedam SUBARU STI 2.0 EUROPA 2005R
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam SUBARU STI 2.0 EUROPA 2005R
Jak w temacie . SUBARU IMPREZA STI 2005R EUROPA , auto kupiłem w 06/2010 od konesera marki , sprzedawał z powodu zakupu nowego modelu , auto przy zakupie wskazywało na stan SALONOWY - PERFEKCYJNY . Dokonane zostały następujące modyfikacje ; większy przelotowy wydech , pompa paliwa , zawór upustowy HKS , zmieniona mapa przez MATEUSZA B.ok 335ps/460Nm , dodatkowe zegary temp. oleju , ciśnienia oleju i doładowania turbiny - ładuje do 1.4 bara , płyta aluminiowa pod silnikiem ,filtr powietrza stożek . Ja po zakuie założyłem pasy SPARKO i klatke SKRĘCANĄ od Kałuży - Kielce , którą można wymontować i nie pozostaną po niej ślady montażu , otwór po szyberdachu został zamknęty cienką blachą na klej i przykryty naklejką widoczną na zdjęciu . Wszystkie oryginalne części mam i dokładam do auto - mogę też przywrócić je w kilka dni do serii , dokładam również drugi kpl felg - 17-ki złote lub ATS 18-KI białe . Przebieg na chwile obecną to 55 000 km , - ja zrobiłem przez rok około 8 000 km - auto było na kilku OES - Poznań , RALLYLAND - KUCHAR , AB- CUP - zawsze na impreze zajechało jak i powróciło o własnych siłach - żadnego bez wyjątku defektu mech. jak i INNYCH USZKODZEŃ - na kilku z tych imprez zajęło I miejsce w generalkach . Na stronach http://www.rallyland.pl , oraz http://www.superoes.chronotec.pl są zdjęcia oraz wyniki , a na YOU TUBE po wpisaniu SUBARU BALCEREK jest kilka przejazdów mojego cukierka . Auto jest w stanie IDEALNYM zarówno technicznym jak i wizualnym , nie ma absolutnie NIC DO ZROBIENIA . Sprzedaje ponieważ zakupiłem i spróbuje swoich sił w lancerze . Zaineresowanych proszę o kontakt wyłącznie tel . WALDEK- PLESZEW- 601 541739 CENA 61 000 zł .
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Sprzedam SUBARU STI 2.0 EUROPA 2005R
Eee-siii-loooon!!!!

Sprzeczność dostrzegam...WALDEK pisze: auto kupiłem w 06/2010 od konesera marki , sprzedawał z powodu zakupu nowego modelu ,

Widzę, że w Kielcach się w specyficzny sposób kupuje Subaru... 

411KM @ 575Nm
szuka sie igły to tak jest
pozdrawiam WiSa widzianego dzisiaj około południa w sexownym eSXie

pozdrawiam WiSa widzianego dzisiaj około południa w sexownym eSXie

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
owoc666, bo to tak jak z seksem: dobra gra wstępna jest w gruncie rzeczy dużo fajniejsza niż sam wytrysk 
esilon, ...a to z tego Porsche to Ty mi machałeś?

esilon, ...a to z tego Porsche to Ty mi machałeś?

WiS pisze: owoc666, bo to tak jak z seksem: dobra gra wstępna jest w gruncie rzeczy dużo fajniejsza niż sam wytrysk
Bzdury

BTW - WALDEK - bardzo fajna jazda!

411KM @ 575Nm
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy