I

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Re: I

Post 18 gru 2011, o 20:52

Kruszyn pisze:Kurcze a juz miałem kupić ... :wall: :wall: :wall:
Alan sprzedaje
jak dasz 10 tysi plna jest twój :mrgreen:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 18 gru 2011, o 21:03

Konto usunięte, to od złomiarza pitera ...wiec nie kupię :giggle: :giggle: :giggle:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 18 gru 2011, o 21:17

Kruszyn pisze:Konto usunięte, to od złomiarza pitera ...wiec nie kupię :giggle: :giggle: :giggle:
e tam mój forek jakoś rok przejechał i sie nie rozpadł :cofee:

semenos29
0 gwiazdek
Auto: subaru impreza
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 19 gru 2011, o 14:25

trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc...;) zresztą zrobiłem to tylko i wyłacznie dla mojego Pitera

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 19 gru 2011, o 15:55

semenos29 pisze: zresztą zrobiłem to tylko i wyłacznie dla mojego Pitera
Czuję się doceniony :mrgreen:
A tak poważnie semenos29, nikt tu Ci nie wrogiem , po prostu lubimy normalne i przejrzyste relacje .
Nie ma co się obrażać i strzelać focha . Bądź z Nami pisz i ciesz się Swoim i Naszym życiem forumowym :thumb:
Powodzenia i do zobaczenia na Forum :idea:

cyqan
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
Polubione posty: 4 razy

Post 19 gru 2011, o 19:24

Wystaw sobie to auto i nie pajacuj z tym obrażaniem na Pitera. Każda fura ma swojego kupca. Jak ktoś będzie zainteresowany to zadzwoni.
A my w tym czasie sobie pospamujemy i popodbijamy temat do góry

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 19 gru 2011, o 22:30

cyqan, obawiam się że Semenos by tak alergicznie nie reagował (z piętnastokrotnym usuwaniem treści pierwszego posta), gdyby nic nie miał na sumieniu i było to "tylko i wyłacznie dla Pitera".

Figo
2 gwiazdki
Auto: Tribeca b9/forester 20XT

Post 20 gru 2011, o 10:55

ja teZ mam forka od Pitera i jestem zadowolony i to bardzo i na wiosne dede chcial GT i też będę zadowolony i to bardzo,
prawda Piter?

subydu
2 gwiazdki
Auto: subaru impreza 2002-2007 kilka

Post 21 gru 2011, o 20:20

Chłopaki wyluzujcie trochę. Ostatnio na spocie musiałem bronić "kreski".
Piter mimo szczerej sympatii do Ciebie (cenię za profesjonalizm i uczciwość) czy musisz zawsze dodać swoje pięć groszy do każdego ogłoszenia jakie znajdzie się na tym forum? :mrgreen: :-p
Dlaczego kolega nie udziela się tak np. w dziale części? :lol:
Wystraszyłeś chłopaka, ktory mówi sobie teraz sam do siebie k-wa mogłem sprowadzić volkswagena!!! :x

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 21 gru 2011, o 21:19

subydu pisze: Ostatnio na spocie musiałem bronić "kreski".

Pobiłeś kogoś :?: :evilgrin:

subydu, Piter 35 ma pojęcie o sprzedaży samochodów i IMHO dobrze, że zabiera głos w sprawach formalnych. Tam gdzie wszystko jest jasne i przejrzyste, raczej nie wypowiada się negatywnie.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 21 gru 2011, o 22:52

subydu,
subydu pisze: Chłopaki wyluzujcie trochę. Ostatnio na spocie musiałem bronić "kreski".

subydu pisze: Piter mimo szczerej sympatii do Ciebie (cenię za profesjonalizm i uczciwość) czy musisz zawsze dodać swoje pięć groszy do każdego ogłoszenia jakie znajdzie się na tym forum? :mrgreen: :-p
Dzięki i za to,że mnie doceniasz :idea: ale piszesz ,że wtryniam nosa do każdego ogłoszenia , no takiego to długiego nie mam , do Pinokia to jeszcze mi daleko :mrgreen: ale nie każdy zna się na dokumentacjach samochodowych i chyba po to jest forum by pewne ,rzeczy były jasne . Pewnie nie chciał byś się nadziać na jakieś kwiatki w dokumentacji samochodu jak byś kupował auto :idea: .
Nikogo nie zniechęcam lub wypraszam ( to nie moje forum i uważam ,że było by to chore ) lecz wręcz wspieram i zachęcam do cierpliwości .
subydu pisze: Dlaczego kolega nie udziela się tak np. w dziale części? :lol:
No tam się nie wypowiadam , bo się po prostu nie znam , jak już to troszeczkę ponabijam . Mówiąc krótko za cienki jestem na dział techniczny .

Pozdrawiam Set

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 22 gru 2011, o 21:43

Piter 35 napisał dwa słowa o realiach sprowadzenia z CH i sam to z ciekawością przeczytałem. To może szczegół ale jak kiedyś urzędy zaczną weryfikować dane w papierach międzynarodowo to wielu będzie miało ciepło. Jak np przy sprzedawaniu auta "na Niemca" gdzie w DE jest zarejestrowana inna umowa, a przy okazji fałszowanie podpisu sprzedawcy od czego jest KK.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

subydu
2 gwiazdki
Auto: subaru impreza 2002-2007 kilka

Post 3 sty 2012, o 23:40

Jasne popieram. Nieuczciwym i kłamliwym ogłoszeniom mówię won! :thumb:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 4 sty 2012, o 09:45

Figo pisze:ja teZ mam forka od Pitera i jestem zadowolony i to bardzo i na wiosne dede chcial GT i też będę zadowolony i to bardzo,
prawda Piter?
Figo to gicio
napisz potem co i jak bo i ja nastawiam się na GT :thumb:
i na tobie sprawdzę czy Piter nie skończył się na kiLL em All :-p

ODPOWIEDZ