Nadszedł czas że uzbierałem kasiorkę na mocniejszą zabawkę od Imprezy dlatego pod koniec stycznia będę chciał sprzedać swoje STI .Samochód sprowadzony ze Szwajcarii,rok produkcji 2010.Jest to impreza w wersji Top Tog w kozackim kolorze biała perła wersja Top dodatkowo posiada świetne fotele RECARO,Nawigację z ekranem dotykowym, odtwarzaczem DVD ,10 głośnikami Dolby Pro Logic i Bluetooth, system klucza elektronicznego Keyless Access z przyciskiem elektronicznego systemu Start/Stop,felgi BBS,przyciemniane tylne szyby Samochód obecnie ma przebieg 23900 km za 1500 km czeka mnie drugi przegląd gwarancyjny więc przyszły właściciel nie będzie musiał wydawać 2 tysi .W silniku zalany jest Motul 300V a za hamowanie odpowiadają klocki Carbone Lorraine RC5+.Silnik ze względu na gwarancje totalna seria .Z dodatków zamontowane są chlapacze Rallyarmor ,rozpórka kielichów Whiteline,catback Magnaflow .Sti sprzedaje z dwoma kompletami kół -letnie seryjne dunlopy ze złotymi felgami ATS DTM i zimowe vredesteiny 4xtreme z BBSami Mogę podjechać do dowolnego ASO Subaru lub 4T celem weryfikacji stanu.Wszystkie info dla poważnie zainteresowanych na koma żeby nie zaśmiecać ogłoszenia 606140901
Cena forumowa 117000 zł chyba okazyjna ,nowy w takiej wersji kosztuje w granicach 200000 zł,ewentualnie w setupie z seryjnym wydechem ,bez chlapaczy i rozpórki, z jednym kompletem kół 111000 zł
[S] Impreza STI 2010 TOP EU Biała Perła
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Impreza STI 2010 TOP EU Biała Perła
Godlik, mhm
ciekawe czy FV ,choc gdyby tak to pewnie byłoby napisane ;)

Esilon, najlepiej zapytaj...esilon pisze:Godlik, mhm![]()
i przy okazji o jakieś fotki bezpośrednio z przed remontu.

Po wypadku auto?Лукашэнка pisze:Esilon, najlepiej zapytaj...esilon pisze:Godlik, mhm![]()
i przy okazji o jakieś fotki bezpośrednio z przed remontu.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.