[S] 2012 Subaru STI/2012 Subaru WRX/Subaru Legacy itd
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] 2012 Subaru STI/2012 Subaru WRX/Subaru Legacy itd
FUX, tak młodsze to było to
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ford_Crown ... 98-2011.29

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Czesc wam wszystkim.
Bede kupowal drugie auto na sprowadzenie albo dzisiaj po pracy albo jutro. Jeszcze musze tylko cene sie dogadac z dealerem.
Zobaczymy jak moje Subaru sie bedzie sprawdzalo na waszych drogach i czy bede mial durzo klopotu z Policjom.
Dziekuje.
Bede kupowal drugie auto na sprowadzenie albo dzisiaj po pracy albo jutro. Jeszcze musze tylko cene sie dogadac z dealerem.
Zobaczymy jak moje Subaru sie bedzie sprawdzalo na waszych drogach i czy bede mial durzo klopotu z Policjom.
Dziekuje.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
heheheh a to już będzie zależeć tylko od ciebiescrmnwrx pisze: czy bede mial durzo klopotu z Policjom.

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Wlasnie moja wiencej warzonca prawa noga chyba bedzie miala durzo do robienia a tym.
Jak jezdzilem teras w Polsce co naprawde nie ma gdzie sie rospendzic bez ryzykowania mandatu, oprucz tylko toru. To co za oszczendze na mandatach to wykupie sobie weekend na torze. :)
Jak jezdzilem teras w Polsce co naprawde nie ma gdzie sie rospendzic bez ryzykowania mandatu, oprucz tylko toru. To co za oszczendze na mandatach to wykupie sobie weekend na torze. :)
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A wiesz już, ile w Polsce jest torów?scrmnwrx pisze: wykupie sobie weekend na torze. :)

Wis, jak możeszWiS pisze: A wiesz już, ile w Polsce jest torów?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
WiS, prawidłowa odpowiedź - "półtora" może wprowadzić naszego kolegę w błąd. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ci z Kataru buduja w Gdańsku czy jednak nie buduja 

Chyba widzialem tylko dwa tory do wiscigowanie sie. Ale fajnie jest ze Nurburgring jest asz tak blisko...to mnie najbardziej pociesza.
scrmnwrx, kwestia tego co rozumiesz przez słowo "blisko"

11 godzin jazda do Nurburgring... to jest nic. Ja najdlurzej jechalem 17 godzin prosto, tylko stopy na paliwo, jedzenie, itd. Morze nawet zdonze wyjechac w tym roku, tylko nie wiem jak to wyjdzie z rezerwacjom na tor wejsc.
na Nurburgringu się chyba nic nie rezerwuje, eMTi zaraz Ci pewnie wytłumaczy, jeździł tam ostatnio