Imprezę Kombi lub Forestera najchętniej z Mazowieckiego
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Imprezę Kombi lub Forestera najchętniej z Mazowieckiego
Witam, z racji że posiadałem Forda Explorera V8 5L i miałem miłe wspomnienia z nim związane - no może nie do końca przy tankowaniu ;) chętnie zakupię starszego rocznikowo Forestera lub Imprezę Kombi silniki wolnossące najchęteniej z LPG a gdyby był Automat byłaby to pełnia szczęścia( o klimię nie wspominam
) - uprzedzam że to będzie drugi samochód i nie koniecznie muszę zakupić go stanie idealnym - powoli go sobie do stanu zadawalającego doprowadzę ;) Nie koniecznie musi to robić przede mną handlarz wiadrem szpachli i metrami drutu;) cena powiedzmy Dla Forka około 10tys dla Imprezy 8 tyś ;) Najchętniej Mazowieckie ale jak cena i samochód sprawdzony chętnie wybiorę się w wycieczkę po naszej Pięknej Polsce.

-
Roman Urban
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza, legacy
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Imprezę Kombi lub Forestera najchętniej z Mazowieckiego
Kamilos bierz naszą Impresję i wspomóż budżet weselny :)
Auto jeździ po Wesołej-Zielonej, ma LPG, 2.0 motur, białe aluski 16", piękne oponki i skórzaną tapicerkę jakiej nie ma nikt w imprezie :) (chyba :))
Romek Urban 502 683 996
Auto jeździ po Wesołej-Zielonej, ma LPG, 2.0 motur, białe aluski 16", piękne oponki i skórzaną tapicerkę jakiej nie ma nikt w imprezie :) (chyba :))
Romek Urban 502 683 996
widziałem ale nie mieści się w widełkach cenowych - chyba że coś się zmieniło ;P
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
kamilos pisze: Witam, z racji że posiadałem Forda Explorera V8 5L i miałem miłe wspomnienia z nim związane - no może nie do końca przy tankowaniu ;) chętnie zakupię starszego rocznikowo Forestera lub Imprezę Kombi
Bardzo ciekawy tok rozumowania

:D mam dobre wspomnienia odnośnie terenówek więc do tego chciałbym wrócić ale nie koniecznie do spalania 27L na 100 ;)
Konto usunięte, to podpucha dla Aleksandra Grigorewicza
kamilos, niestety prawie zawsze taniej jest auto zrobione kupić drożej niż samemu dokładać. w takiej cenie imprezę z gazem to naprawdę w podłym stanie kupisz. jak kupisz bez gazu to dolicz instalkę, a Roman wie co w subaru siedzi więc ta opcja jest ciekawa. bratowa szukała auta ale koniecznie automatu bo bym już wcześniej rekomendował.

kamilos, niestety prawie zawsze taniej jest auto zrobione kupić drożej niż samemu dokładać. w takiej cenie imprezę z gazem to naprawdę w podłym stanie kupisz. jak kupisz bez gazu to dolicz instalkę, a Roman wie co w subaru siedzi więc ta opcja jest ciekawa. bratowa szukała auta ale koniecznie automatu bo bym już wcześniej rekomendował.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Roman Urban
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza, legacy
Kamilos jakbym zmienił koła na zestaw zimowy 15" to zejdziemy na 10 999 pln i dorzucam choinkę o smaku kokosowym do malucha i używaną oponę do stara :)
kamilos, bratowa szukała auta ale koniecznie automatu bo bym już wcześniej rekomendował.[/quote]
no właśnie aFtomat ;) jestem zwolennikiem automatów ;) mialem w Explo, w Omedze, Scorpio, nawet w Preludzie ;) ale chyba do Imprezy nie pasuje. W Ferdku jak najbardziej tylko chyba w takiej opcji nie ma reduktora ?
no właśnie aFtomat ;) jestem zwolennikiem automatów ;) mialem w Explo, w Omedze, Scorpio, nawet w Preludzie ;) ale chyba do Imprezy nie pasuje. W Ferdku jak najbardziej tylko chyba w takiej opcji nie ma reduktora ?
Roman Urban - napisz z ciekawośći jakie tam są graty od Gazu ? Reduktor, komp i wtryski ?
ten wyglada sensownie - nawet przebieg w miarę realny
http://otomoto.pl/subaru-forester-2-0-4 ... 57193.html
ten wyglada sensownie - nawet przebieg w miarę realny
http://otomoto.pl/subaru-forester-2-0-4 ... 57193.html
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
kamilos pisze: W Ferdku jak najbardziej tylko chyba w takiej opcji nie ma reduktora ?
Nie ma.
kamilos pisze: jestem zwolennikiem automatów ;) mialem w Explo, w Omedze, Scorpio, nawet w Preludzie ;) ale chyba do Imprezy nie pasuje.
Zależy od nastawienia, słyszałem nawet o STi z automatem

http://www.v10.pl/Subaru,Impreza,WRX,ST ... 44491.html
-
Sławek
- 3 gwiazdki
- Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
- Polubił: 2 razy
Forester za 10 a Impreza za 8 i to z gazem i w dobrym stanie
Życzę powodzenia ale jest to zadanie z tych niewykonalnych no chyba że mówimy o $ choć czasem cuda się zdarzają jak ktoś w nie mocno wierzy. Za tą kasę to bym próbował jakąś Justysię przygarnąć . 

a umiesz troszkę czytać ?? gdzie ja napisałem że musi być w dobrym stanie ?? i że ma mieć koniecznie gaz??