WiS pisze:
Ano właśnie.
Ale obawiam się, że jesli Twoim priorytetem jest ilosć miejsca w każdą stronę oraz cechy estetyczne wnetrza, i jesli dostrzegasz coś fajnego w UFOciviku, to ani Forester, ani Legacy raczej nie będzie OK.
Choć Legac będzie zapewne "mniej niedobry" od Forka.
Jak pisze Piter - koniecznie wsiądź i zobacz jak tam się czujesz, i czy to Subaru okaże się w czymś lepsze od Civa... bo obawiam się, że też niekoniecznie.
No tu sie mylisz, nigdy nie kierowalem sie pojemnoscia/ iloscia miejsca w aucie. Dla mnie nr jeden to silnik, skrzynia zawieszenie no ale rowniez estetyka wnetrza i faktycznie "ala tereniaki" z lat 90tych sa dla mnie za surowe w srodku. Jak ogladalem pierwszego forka nawet nei zwrocilem uwagi na jego rozmiary. Lepsza polowka dopiero zwrocila na to moja uwage, ale to juz inna kwestia. Ja tylko wyrazilem swoje zdziwenie, porownujac te 2 auta patrzac z zewnatrz. Patrzysz i widzisz male i duze auto. Wsiadasz do duzego i po chwili zmieszanie ... kuzwa do ktorego ja wsiadlem ??

i to tez przejaskrawione, ogolnie z tylu jest zauwazalna roznica, za to forkiem mozna jezdzic w kapeluszu
Faktycznie zrobie jak radzicie, mimo ze bardzo mi sie podoba srodek, szczegolnie tego po lifcie 2006, miejce to drugorzedna sprawa, nie wierze zeby byl miejszy od cifa a nawet gdyby to jest to do przezycia, nawet w forku. Jakbym chcial wozic powietrze to za mondeooo bym sie rozgladal

, tyle ze nie uznaje innych aut niz "japonskie". Dziecko mi juz z wozka wyroslo, to nawet bagaznik forestera byl by ok, ale nie o to chodzi.
Moze na tym forum jest ktos z Wroclawia i posiada legacy IV i malby chec pokazac mi swoje auto ?? Chetnie bym poznal wlasciciela i oblookal autko.
pozdrawiam