Hej,
Po prawie 7 latach jezdzenia imprezami, - czas na zmiane marki. Do rzeczy.
Do sprzedania STi my2011. Pierwsza rejestracja maj 2011
Wersja S. Ponizej wklejam zdjecia jak kiedys wygladala specyfikacja tego modelu.
Przebieg 14 tys km.
Cena - 135tys pln, na ta chwile nienegocjowalna. Troche czasu mam zanim rocznik przeskoczy
Serwisowny w aso Koper, sprzedaz na unowe cyw praw.
Jestem pierwszym wlascicielem. Auto kupione w SIP.
Jak widac po przebiegu sluzylo mi jako trzecie auto w rodzinie. Zaden element nie byl nigdy malowany,
bezwypadkowe, bezslutczkowe itp.
Sporadycznie brane na pojezdzawki w Kielcach ogranizowane przez forumowiczow.
Nie pamietam ile razy, z siedem? Jak komus bardzo zalezy moze przeleciec po moich postach.
Widac gdzie sie zapisywalem i te liczbe podzielic na dwa (bo tyle razy mniej wicej udalo sie przyjechac).
Caly czas ma ten sam komplet klockow, seryjne.
Do auta sa oczywiscie wszystkie dokumenty, 2 kluczyki itp.
Auto jest w pelny seryjne, ma dolozony zestaw wskaznikow w defiz alarmami.
Ponizej zdjecia. W schowku jest centralka - mozna podopinac do niej jeszcze jakies
czujniki gdyby ktos chcial miec wiecej wskazan. Na ta chwile jest temperatura oleju, cisnienie oleju oraz egt.
Zakladane w nie ASO wiec, jezeli wskazniki cos popsuja, to gwarancja tego nie obejmie.
Dolozony zostaw chlapaczy rally armor, miekkie. Czarne z czerwonymi napisami.
Auto przez caly okres uzytkowania bylo bezawaryjne, za wyjatkiem akumulatora ktory rozlecial sie pierwszych
trzech miesiach uzytkowania.
Co mozna:
- dzwonic 502 243 960 oraz pisac PW, jezeli nie odbiore postaram sie pozniej oddzwonic.
- sprawdzic auto w dowolnym serwisie na swoj koszt
- komentowac cene na forum, chce auto sprzedac a nie sprzedawac
Czego nie mozna:
- dzwonic i pytac o to samo co jest juz tutaj napisane
- negocjowac ceny, szczegolnie przez telefon, cena auta jest napisana w ogloszeniu, absolutnie mi sie nie spieszy
- na jezdzie probnej jechac powyzej 140kmh ze mna na pokladzie. W poblizu mnie jest autostrada, mozna sprawdzic jak auto jezdzi ale bez przesady.
Moje zycie cenie sobie bardziej niz auto. Do tej predkosci mozna spokojnie sobie sprawdzic czy auto przyspiesza. Napewno nie bedzie testow do 200km/h
- kupic na raty, zamienic sie na inne auto
(s) Subaru Impreza STi my11, kupiona w SIP
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Sebastian.R
- 0 gwiazdek
- Auto: STi my11 sedan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Sebastian.R
- 0 gwiazdek
- Auto: STi my11 sedan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (s) Subaru Impreza STi my11, kupiona w SIP
Sorki nie potrafie tu zalaczyc zdjec, mozna je obejrzec na konkurenycjnym forum sip.
W dziale sprzedam. Ewentualnie prosze o podpowiedz jak to zrobic to dorzuce.
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... ona-w-sip/
W dziale sprzedam. Ewentualnie prosze o podpowiedz jak to zrobic to dorzuce.
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... ona-w-sip/
Re: (s) Subaru Impreza STi my11, kupiona w SIP
Przy pisaniu posta masz nad tekstem BBCode. Wybierasz Img, wrzucasz zadres i z glowy.
Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...