[S]Nowe zdjęcia Sprzedam GC8 STi
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
- Auto: SI GC8 STI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
Re: [S]Nowe zdjęcia Sprzedam GC8 STi

Zrobiłem kilka nowych zdjęć ( więcej mam jeśli ktoś będzie zainteresowany ) aby pokazać że te STI jest w ori japońskiej konfiguracji i jej stan jak na swoje lata jest naprawdę ciekawy. Żaden "trytka" tuning, samochód kupiony nie do upalania i katowania, a jedynie dla przyjemności posiadania STI w tej budzie. Zdjęcia na końcu wątku. Pozdrawiam wszystkich.
przepraszam administratorów strony, ale chciałem wkleić wszystkie zdjęcia w jeden wątek, niestety ale ni huhu nie chiało się tak zrobić, wywalało mi błąd cały czas.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2013, o 19:55 przez jerrymyszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę ,że musisz dokonać samospalenia publiczniejerrymyszko pisze: przepraszam administratorów strony, ale chciałem wkleić wszystkie zdjęcia w jeden wątek, niestety ale ni huhu nie chiało się tak zrobić, wywalało mi błąd cały czas.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
jerrymyszko
- 0 gwiazdek
a palić się to nie zamierzam, z racji tego że sporych jestem rozmiarów, istnieje ryzyko katastrofy ekologicznej, coś na kształt pożaru w zatoce meksykańskiejPiter 35 pisze:Myślę ,że musisz dokonać samospalenia publiczniejerrymyszko pisze: przepraszam administratorów strony, ale chciałem wkleić wszystkie zdjęcia w jeden wątek, niestety ale ni huhu nie chiało się tak zrobić, wywalało mi błąd cały czas.I oczywiście nie zapomnij później wrzucić zdjęcia na forum