[K] Coś z automatem do okolic 20000 zł
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: [K] Coś z automatem do okolic 20000 zł
E39 z automatem nie jeździłem, natomiast następcą (E60?) - zdarzyło mi się kiedyś, z trzylitrowym turbodieslem. Jeśli to ta sama skrzynia (nie jestem pewien, czy tam było 5 czy już 6 biegów), to z subarowym 4eat nie ma nawet porównania, a od 5eat chyba też jest nieco lepsza.
nie, tam jest inna skrzynia. 6 biegów, a po lifcie jest joystick i w ogóle inna bajka. W e39 jest 5 biegowy tiptronic.
mungo, to rezerwować forka dla Cię

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter jeszcze nie :) swoją padl... tzn. Mondeusza muszę jeszcze pogonić :)
obniżam cenę mondziaka, ostatecznie puszczę za śmieszne pieniądze, ale mogę podnieść na pocieszenie trochę kwotę - tak 25 tysięcy z małym hakiem jeszcze w razie czego. Gdyby ktoś coś :)
mondeo sprzedane. Nowe auto kupione. Temat do zamknięcia :) Dzięki za pomoc.
A nie chwaliłem się, bo skończyło się na zupełnie innym aucie niż obstawiałem na początku. Myślałem o subaru, trochę o audi allroad, przez myśl przechodziła mi też alfa 159 a na końcu po obejrzeniu iluś tam egzemplarzy zostałem kapelusznikiem :)