[S] Legacy H6 my04

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
p_bo
0 gwiazdek
Auto: Legacy H6 2004
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Legacy H6 my04

Post 22 sie 2013, o 23:10

up

Sławek
3 gwiazdki
Auto: Forester 2.0XT,Justy G3,Outback H6
Polubił: 2 razy

Post 23 sie 2013, o 09:25

Oj słabieńki ten marketing, chyba nie chcesz sprzedać tej subarynki. Żadnych danych technicznych a nie każdemu chce się latać po internecie. Nie widzę nawet daty produkcji ani miejsca gdzie można obejrzeć. Tak czy siak życzę powodzenia i oby obie strony były zadowolone po transakcji. :thumb:

p_bo
0 gwiazdek
Auto: Legacy H6 2004
Polubił: 0

Post 23 sie 2013, o 14:21

Faktycznie ogłoszenie znikło to i danych brak ;-)
Danych technicznych na forum raczej nie trzeba przedstawiać ponieważ kto już tutaj zajrzy raczej wie czego szuka. Rok produkcji 2004. Do obejrzenia okolice trójmiasta a i do Szczecina w tym lub na początku przyszłego miesiąca raczej zajrzę więc i tam będzie można zobaczyć :)

A i sprzedać raczej bym nie chciał tylko że mnie trochę sytuacja zmusza. I za małe troszkę się zrobiło i za niskie, ( przeprowadzka w najbliższym czasie na wieś więc szkoda będzie zajeżdżać zawieszenie).
Żona namawia na TriBeCe więc i zamiana wchodzi w grę.

z danych technicznych;
silnik 3,0 245 KM i coś około 300Nm, skrzynia automat z pięcioma przełożeniami
z przodu hamulce od TriBeCi (nowe klocki) z tyłu standard ( również nowe klocki)
podładki pod tylnimi amorkami ( więc trochę stoi pupa wyżej i co ważniejsze nie dobija na progach).
za jakieś 2/3k km termin wymiany oleju ( pewnie we wrześniu to będzie zrobione - jeżeli ktoś oczywiście nie weźmie)
reszta płynów ustrojowych wymieniona w niedalekiej przeszłości
spalanie jakie osiągam teraz ( trzeba było się nauczyć tej skrzyni i silnika) przy normalnej jeżdzie ( czyt. nie dziadkowej)
latając gdynia- Wejherowo + dwa razy w tyg po Gdańsku między 11 a max 14 średnio około 12l
najniżej co zszedłem ( ale to było dziadkowa jazda do Holandii i przez cały czas przepisowo) to 7,9 liczone ze zbiornika nie z z komputera trasa Gdynia- Szczecin 9,5, najwyższe ze zbiornika to 18.
wyposażenie;
skóry beż z elektryką i grzaniem
navi- płyta tylko na europę bez polski ( nie dokupowałem bo Tom Tom pewniejszy)
lustra i szyby w prądzie- to chyba standard
panorama na prąd
klimat
chyba 6 poduch+ aktywne zagłówki
tempomat
abs, kontrola trakcji ( wyłączana)
kierownica skóra- momo ze sterowaniem
radyjo ze zmieniarką na 6cd
i nie wiem co jeszcze;-)
jak coś to pytać
cena? zobaczyć będziemy się dogadywać ale za 20 nie oddam ;-P

p_bo