Witam,
jesli ktos bylby zainteresowany przygrnieciem niebieskiego! Fiata Stilo Abarth - serdecznie zapraszam. U mnie od prawie 4 lat, latal kilka razy po torze, ale na codzien uzytkowany przez moja zone. W naszych rekach nie mial powazniejszej przygody. Mial malowana prawa tylnia cwiartke (wczoraj odebrany od lakiernika) bo jakis kretyn nie poradzil sobie na parkingu.
Autko ma swoje lata i przebieg, ale (jesli ktos chcialby go na czesci rozebrac i sprzedac) mial usuniete wszelkie bolaczki i usterki, wszystko na nowych i dobrej klasy czesciach. Od zakupu zmienione/robione:
1. Generalny przeglad z wymiana rozrzadu, pompy wodnej i jeszcze innych rzeczy, ktore sie przy tej okazji robi (filtry, oleje etc etc)
2. Wymiana tarcz na nacinane, nawiercane i klockow na twarde (ale nie piszcza uporczywie, dosc dobrze hamuja na zimno) do tego plyn.
3. Wymiana sprzegla wraz z kalibracja
4. Przebudowa skrzyni wraz z wymiana niemalze calego ukladu automatyki - czyli pompa, kontrolery i inne czesci odpowiedzialne za dzialanie automatu.
5. Wymiana cewek, sond lambda, przeplywomierza, przepustnicy i jeszcze kilka innych pierdol naturalnie sie psujacych
6. Wymiana przednich kloszy
7. Wymiana uszczelniaczy w ukladzie napedowym i pomiedzy skrzynia a silnikiem
8. Wymiana sprezyn przednich
i jeszcze pewnie 100 innych rzeczy, ktorych nie pamietam. Serwisowany na biezaco, ma kilka drobnych elementow do poprawy (plastiki w srodku, lopatka redukcji biegow). Cena atrakcyjna, bo chce sie go po prostu sprzedac a nie sprzedawac. Jesli ktos chce negocjowac to owszem, ale wtedy oddaje na zimowym komplecie, a felgi 17" i (niemalze nowe) opony zostawiam dla siebie (do mojego WRXa oponki jak znalazl :) )
Link do aukcji: http://allegro.pl/sportowy-stilo-abarth ... 85026.html
W razie pytan zapraszam!
Pzw,
MCC
[S] Skorpion
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!