( S ) Sprzedam imprezę kombi 2.0 GX '01
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: ( S ) Sprzedam imprezę kombi 2.0 GX '01
Nie żebym się czepiał ale 16tysięcy za Autko sprowadzone coprawda opłacone ale bez oc przeglądu. Z rocznika 2001 to duża przesada :) , ja gdy pierwszy raz myślałem o sprzedaży swojego to to ogłoszenie już tu było. Potem po długim czasie zdecydowałem się i wystawiłem sprzedałem po 5ciu dniach. Tylko że ja miałem samochód zarejestrowany opłacony , z wymienionym prze zemnie rozrządem ,z tego samego rocznika i z podobnym przebiegiem wziąłem 13tysięcy co itak było dobrą kwotą bo co prawda ulepy ale te auta zaczynają się od 10tyś. Także radzę zejść na ziemię. Wiem że zaraz mi ktoś napiszę że miałem Gx'a spawanego z 10 ale uprzedzę że tak nie było.
Za tą cenę to auto będzie tu stało do czasu aż .... Ale to tylko moja mała sugestia. A wiadomo samochód niejeżdżony niszczeje dużo szybciej.

jacekGX, może zapomniałeś ale OC się wypowiada
, bo trafiła Ci się okazja na WRX-a
popatrz na ceny na portalach sprzedażowych i zobaczysz ,że moje auto jakoś strasznie nie odbiega od pozostałych wystawionych

Wiesz przegląd nie kosztuje 1000 zł tylko 100 więc nie przesadzajmy z tym obciążeniem przy zakupiejacekGX pisze: przeglądu

Pewnie ,że sprzedałeś bo dałeś niską cenęjacekGX pisze: ja gdy pierwszy raz myślałem o sprzedaży swojego to to ogłoszenie już tu było. Potem po długim czasie zdecydowałem się i wystawiłem sprzedałem po 5ciu dniach

Rejestracja kosztuje 200 zł ( +przegląd 100 ) , zapomniałeś ,że kupujący od Ciebie musiał zapłacić podatek PCC ( czyli parę dobrych stów ) , a ode mnie NIEjacekGX pisze: Tylko że ja miałem samochód zarejestrowany

U mnie też jest wymieniony rozrząd a następna wymiana przy 200 tys kmjacekGX pisze: z wymienionym prze zemnie rozrządem

Dziękuję za radę ale na razie nie skorzystamjacekGX pisze: Także radzę zejść na ziemię

Ach może tak nie będzie , mam nadzieje ,że nie życzysz mi tegojacekGX pisze: Za tą cenę to auto będzie tu stało do czasu aż ....

Na szczęście nie jesteś moim doradcą , mam innego również dobregojacekGX pisze: Ale to tylko moja mała sugestia.

Tu Cię zaskoczę ale dość często mam tablice rejestracyjne więc każdym swoim samochodem robię trochę kilometrów w miesiącu a ,że póki co nie mam ich 50 więc daję jakoś radę to opędzićjacekGX pisze: A wiadomo samochód niejeżdżony niszczeje dużo szybciej.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Dziękuję za radę ale na razie nie skorzystamjacekGX pisze: Także radzę zejść na ziemię

jacekGX pisze:
czasami warto jednak skorzystać z telefonu do przyjaciela
W tej cenie można spokojnie kupić Bloba , lub Buga z LPG a nie oszukujmy się w naszym kraju to akurat zaleta.
Napisałem nikogo nie cisnąć koleżeńską radę a ty mi odpowiadasz epopeją.... Popatrz sam ile czasu sprzedajesz ten wóz a potem sobie pomyśl czy chcesz go sprzedać czy sprzedawać. Bo to dwie różne rzeczy, a jakże od siebie odległe :)
Edit: A co do OC to chyba każdy w tych czasach daje je z samochodem przynajmniej ja się nie spotkałem żeby ktoś wypowiedział a trochę samochodów/motocykli już miałęm :) pozdrawiam
Dobra koniec dyskusji nie zaśmiecam , można wywalić moje posty.
Napisałem nikogo nie cisnąć koleżeńską radę a ty mi odpowiadasz epopeją.... Popatrz sam ile czasu sprzedajesz ten wóz a potem sobie pomyśl czy chcesz go sprzedać czy sprzedawać. Bo to dwie różne rzeczy, a jakże od siebie odległe :)
Edit: A co do OC to chyba każdy w tych czasach daje je z samochodem przynajmniej ja się nie spotkałem żeby ktoś wypowiedział a trochę samochodów/motocykli już miałęm :) pozdrawiam
Dobra koniec dyskusji nie zaśmiecam , można wywalić moje posty.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2013, o 00:37 przez jacekGX, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Zapomniałem
Sold 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa