Sprzedam FORESTER MY07 2.0MT LPG CELEBRITION
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Sprzedam FORESTER MY07 2.0MT LPG CELEBRITION
przyszedł czas aby rozstać się z Foresterem
auto kupione w Polsce w sierpniu 2007 roku jestem jego 1 właścicielem (nie licząc firmy leasingowej)
auto w najbogatszej wersji wyposażenia CELEBRITION, skóry, ksenony itp..
Forek posiada duży przebieg jak na swój wiek a jest to 245000 km, ale z racji tego że od samego początku do dnia dzisiejszego jest serwisowany z dbaniem o jak najmniejsze szczegóły (serwis JANISZ w Pruszczu Gdańskim)Auto jest w stanie idealnym, od początku jeździ tylko na najlepszych olejach MOTUL, CASTROL (cena 4l oleju w granicach 500zł) udokumentowane na fakturach z przeglądów.
Zamontowana jest instalacja LPG z lubryfikatorem (dzięki temu żadnych problemów z zaworami)
Samochód był lakierowany z jednej strony oraz wymienione lusterko na nowe - było to obtarcie nawet bez wgnieceń i urwane lusterko (naprawione z AC również w serwisie JANISZ) więc wszystko można zweryfikować
koszty utrzymania samochodu wrzucałem w firmę więc wystawiam fakturę VAT
cena jaka mnie interesuje to 43000 zł
zdjęcia postaram się zrobić jutro i zamieścić