Sprzedam SUBARU IMPREZA WRX 218KM z 2001r. wersja Europejska, przebieg 168500 km.
http://allegro.pl/subaru-impreza-wrx-01 ... 24986.html
Impreze posiadam od sierpnia 2010 r. jako drugi samochód. Bezawaryjnie przejechałem nim 22 tys. km. Wszystkie materiały eksploatacyjne wymieniam zgodnie z zaleceniami – firmowane przez Subaru lub wyższej jakości. Auto nie uznaje kompromisów.
W 2013 roku wymieniłem sprzęgło na nowe EXADY Stag1, olej w skrzyni (Texaco Multigear S 75W-90 co 2 lata) oraz w dyfrze (Mobil 1 Synthetic Gear Lubricant LS 75W-90 co 2 lata), klocki hamulcowe przód tył, płyn hamulcowy (Motul Racing 1 raz w roku).
Wrzesień 2013 wymieniłem amortyzatory tylne na regulowane KYB AGX, oraz elementy gumowe zawieszenia, przednie nie zdążyłem wymienić ale dokładam do auta.
Co 7000km wymieniam olej (Motul 300V 15W50) i filtry w silniku, filtr powietrza K&N - do czyszczenia
Wyposażenie samochodu:
- ABS
- 4x4
- elektrycznie sterowane lusterka
- elektrycznie sterowane szyby (przód, tył)
- centralny zamek
- wspomaganie kierownicy
- kubełkowe fotele
- immobilizer
- klimatyzacja serwisowana co 12 m-c
- radio Alpine
- światła przeciwmgłowe
- koła letnie 17" – felgi ATS + opony Firestone
- koła zimowe 16" – felgi Subaru + opony Barum
- zawór upustowy
- 3" układ wydechowy
- przegląd do 12.2014
Cena sprzedaży: 29 000 zł (do negocjacji)
Pytania proszę kierować pod numer tel. 503-691-348 lub na priv
Autko sprzedane
Sprzedam Subaru Impreza WRX 01
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!