[S]Sprzedam Forestera MY07, 2.0AT Skóra+navi

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
robin04
0 gwiazdek
Auto: Forester MY 07 2.0 AT
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S]Sprzedam Forestera MY07, 2.0AT Skóra+navi

Post 28 sty 2014, o 14:01

Jak w temacie. Miało być za dwa miesiące, jednak sytuacja się zdynamizowała - mam do odbioru Toyote Hilux Power Boost i trzeba żegnać się z Forkiem, a zacne to autko, ale do rzeczy.
Autko sprowadziłem z Niemiec w listopadzie 2012 r. z przebiegiem 175 kkm. Od nowości do zakupu przeze mnie, było serwisowane w ASO Subaru (posiadam pełną dokumentacje serwisową z limitami km), tam też w ASO została założona instalacja LPG. Foryś bezwypadkowy, został dokładnie zlustrowany. Po sprowadzeniu zajechałem do polskiego ASO na serwis. Przegląd wykazał wymianę akumulatora i tylnych sls-ów -standard. Tak też zrobiłem z tą różnicą, że zamontowałem Springi Ironmann SUB004B oraz amortyzatory Kayaba Excel-G. Auto w najbogatszej wersji wyposażenia z nawigacją.
Przy 185kkm wymienione wszystkie płyny w dyferencjałach, skrzyni, silniku, płyn chłodniczy, hamulcowy, wymienione klocki hamulcowe i co najistotniejsze skontrolowane zawory - wszystko w normie. Przy 195 kkm skończyły się wtryski gazu. Zamontowana została nowa instalacja lpg z pełną elektroniką firmy STAG-4 (wymiana udokumentowana, książka gwarancyjna) Aktualny przebieg to 201.200 kkm i pomału rośnie. Żadnych stuków, luzów w zawieszeniu. Z przebiegu - przy 210 kkm - wynika wymiana rozrządu ale pozostanie to już w gestii nowego właściciela. Fakt ten wziąłem jednak pod uwagę przy kalkulowaniu ceny.
Cena (tylko na forum) za Forka wynosi 38000 PLN.
Zainteresowanych zapraszam na pw.
Nie wiem o co kaman ale nie mogę wrzucić tu fotek (Foto na Oto Moto i Tablica- oczywiście tam jest zdecydowanie inna cena))
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, o 20:34 przez robin04, łącznie zmieniany 2 razy.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: [S]Sprzedam Forestera MY07, 2.0AT Skóra+navi

Post 28 sty 2014, o 21:58

robin04 pisze: Nie wiem o co kaman ale nie mogę wrzucić tu fotek
Maksymalny waga zdjęć to 256 kilo , więc pewnie masz większe :idea:

robin04
0 gwiazdek

Post 3 lut 2014, o 19:59

robin04
0 gwiazdek

Post 8 lut 2014, o 20:10

Cena spada do 36000pln
Dodam, że Forek już garażuje i nie nabija km. Aktualnie odebrałem salonowego Hiluxa.

robin04
0 gwiazdek

Post 13 lut 2014, o 19:56

Sprzedany.
Zamykam

ODPOWIEDZ