Witam!
To mój pierwszy post i niestety z ofertą sprzedaży mojego auta...
Subarynę kupiłem 3 lata temu w Wa-wie (wcześniejszy właściciel miał ksywę BZYK chyba). Przejechałem około 40k km.
Poza małymi stłuczkami parkingowymi i niewielkimi obcierkami nie było żadnej prawdziwej kraksy. Auto zadbane - zakład Technologic Gdynia.
Silnik nie jest zakuty i ma 174000. Auto ma mapę na 305KM (w tym roku hamowałem i mam wykres).
Wydech Howard&Scott, pompa paliwa Walbro.
Zawieszenie Tein SuperStreet (drugi komplet po regeneracji w Krakowie dorzucam gratis)
Stabilizatory przód i tył, poli, zestaw Whitelina do obniżenia podsterowności
Skrzynia z krótkimi przełożeniami ze spec C.
Koła zimowe ATS i opony.
Chłodnica oleju, sportowa kierka, pasy 4pkt, wskaźniki (EGT, Turbo, Temp oleju), podtrzymanie turbo, blow off :)
W tym roku wymienione sprzęgło , tarcze przód i tył +klocki, regulacja zaworów. Wymieniona pompa wspomagania. Naprawa klimatyzacji (czerwiec 2014) itd. - duuużo w to auto włożyłem czasu, pieniędzy i serca...
Opony Federal RSR przejechały 5000km i są w stanie dobrym, zimowe po 1 sezonie w stanie bardzo dobrym.
mój telefon 603 072 445
mieszkam w Sopocie.
Na chwilę obecną auto bez żadnych niepokojących objawów. Osoby zainteresowane zapraszam do obejrzenia...
Zapomniałem dodać że to było moje jedyne auto (do jazdy na co dzień) więc starałem się żeby było niezawodne - i tak rzeczywiście było...
http://allegro.pl/show_item.php?item=4569414342
dołączam fotki bo ogłoszenie z allegro na razie się zakończyło.
Sprzedam Impreza WRX STI MY02. BugEye
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!