Serwus
Chcę sprzedać swojego Frestera III generacji 147KM diesel.
Auto jest bezwypadkowe i bezkolizyjne z udokumentowanym przebiegiem, potwierdzonym regularnymi serwisami i historią ubezpieczeniową.
Autko piękne, super utrzymane, zadbane i dopieszczone, cały czas garażowane i woskowane.
Dla szukających powodu sprzedaży, to sprzedaję ponieważ mam nowe i nie potrzebuję dwóch samochodów.
Link do zdjęć:
Dane Auta:
Przebieg 121500km (udokumentowany)
Bez kolizyjny i bez wypadkowy (zapraszam z miernikiem i mechanikiem)
Wszystko sprawne
rok produkcji 2008.12
rok rejestracji 2009.01
kolor srebrny
pełna skóra
otwierany panoramiczny dach
pełna opcja wyposażenia, brakuje tylko fabrycznej nawigacji
VIN JF1SHDLZ39G047936
do auta są dodatkowo 4 opony zimowe,
oryginalna mata bagażnika
Cena do negocjacji, rozważę każdą rozsądną propozycję.
Samochód kupiony w polskim salonie i serwisowane cały czas w ASO Subaru.
Samochód w jednej z najwyższych wersji wyposażenia klimatyzacja automatyczna, duży panoramiczny i otwierany szyberdach, jasna skóra, otwieranie, odpalanie i zamykanie bez kluczyka (do auta są oryginalne dwa kluczyki), ksenony, opony zimowe, stały napęd na 4 koła i inne.
Silnik pracuje nienagannie pełen serwis wykony przy 108 tyś. wykonany w ASO Subaru MTS-Dzierżoniów. Aktualny przegląd, ważny do września 2015. Auto bardzo oszczędne w spalaniu co można osobiście potwierdzić w jego komputerze.
OC do września 2015
Zapraszam do obejrzenia auta we Wrocławiu - osiedle Biskupin.
Naprawdę warto.
Cena do negocjacji, rozważę każdą rozsądną propozycję.
Pozdrawiam
Aleksander
661405944
Subaru Forester III 2008 Diesel Boxer, Igła z pełną historią
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Subaru Forester III 2008 Diesel Boxer, Igła z pełną historią
Salladin, wpisał byś cenę , trochę bez sensu
, fajne ogłoszenie ale brak dość kluczowej informacji 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Specjalnie nie wpisałem ceny. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o telefon i propozycję.
Ja wiem ile auto jest warte i myślę, że potencjalny nabywca też wie ile chciałby za nie zapłacić.
Wobec tego rozważę każdą rozsądną propozycję, a jak ustalimy wspólną cenę to auto zmieni właściciela.
Ja wiem ile auto jest warte i myślę, że potencjalny nabywca też wie ile chciałby za nie zapłacić.
Wobec tego rozważę każdą rozsądną propozycję, a jak ustalimy wspólną cenę to auto zmieni właściciela.
Z tego co widzę to ogłoszenie było na otomoto, więc konspiracja rzeczywiście średnio potrzebna chybaPiter 35 pisze:Salladin, wpisał byś cenę , trochę bez sensu, fajne ogłoszenie ale brak dość kluczowej informacji

http://otomoto.pl/show?id=C34596696
http://otomoto.pl/subaru-forester-iii-i ... 61717.html
Dobrze powiedziane było.
Cena otwarta, jeśli ktoś szuka na poważnie solidnego forestera to zapraszam do obejrzenia i negocjacji.
Cena otwarta, jeśli ktoś szuka na poważnie solidnego forestera to zapraszam do obejrzenia i negocjacji.
Witam
Nowa cena 47950,00
Zależy mi na szybkiej sprzedaży, bo idzie zima i chciałbym nowego wstawiać do garażu ;)
Aktualnie piękny i lsniący Forek czeka właśnie w garażu na nowego właściciela
Nowa cena 47950,00
Zależy mi na szybkiej sprzedaży, bo idzie zima i chciałbym nowego wstawiać do garażu ;)
Aktualnie piękny i lsniący Forek czeka właśnie w garażu na nowego właściciela
W ogłoszeniu masz niższa cenę niż na forumSalladin pisze:Zmiana ceny.
Oddam auto za 46000.