Witam,
Mam do sprzedania 'małolitrażową' Imprezę (silnik 1,5, 105 KM). Auto jest sprowadzone z Francji. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Auto kupiłem z przebiegiem 27K w 2010 roku. Przy zakupie auto sprawdzane przez fachowców - ocenionione jako bezwypadkowe, z autentycznym przebiegiem. Jest książka serwisowa.
Aktualnie auto ma przejechane 82K. Serwisowane u pana Jarka Pielaka w Józefowie.
We wrześniu auto przeszło naprawę lakierniczą - likwidacja szkód parkingowych. Naprawa wykonana w ASO. Zainteresowanym udostępnię wyceny ubezpieczyciela oraz zdjęcia auta przed naprawą.
Do auta drugi komplet kół (oryginalne felgi stalowe z oponami zimowymi). Mam tez do tego auta łańcuchy.
Zdjęcia i inne szczegóły - tutaj:
http://moto.gratka.pl/tresc/17514413.html
[S] IMPREZA 1,5 2007, 105KM, 82000
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] IMPREZA 1,5 2007, 105KM, 82000
W aucie wymieniony został kompletny rozrząd + pasek alternatora. Najbliższy poważny serwis eksploatacyjny za 100 K :)