[S] Subaru Legacy kombi ‘01

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
SmootH
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Subaru Legacy kombi ‘01

Post 28 sty 2015, o 22:11

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów!

Mam do sprzedania czarne Subaru Legacy III kombi (silnik 2.0 benzynowy 125 KM + instalacja gazowa BRC). Pierwsza rejestracja to listopad 2001 rok. Przebieg (rzeczywisty) to 162.000 km. Instalacja gazowa została założona 1.12.2007 przy stanie licznika 87.000 km. Auto sprowadzone z Niemiec (jeden właściciel).

Spis wyposażenia:
- poduszka powietrzna kierowcy i pasażera wraz z poduszkami bocznymi (szczęśliwie poduszki nie były nigdy używane)
- ABS
- wspomaganie kierownicy
- automatyczna klimatyzacja
- elektryczne szyby i lusterka (podgrzewane)
- światła przeciwmgielne
- tapicerka welurowa
- 2 elektryczne szyberdachy
- relingi
- reduktor przełożenia
- hak ze zdejmowaną fajką
- 2 komplety kół: zimowe (felgi stalowe) i letnie (białe felgi aluminiowe – odnowione w sezonie 2014)
- dodatkowa kratka oddzielająca bagażnik od przedziału pasażerskiego
- radiomagnetofon Kenwood ze zmieniarką na 10 płyt oraz pilotem

Auto czyste, bardzo zadbane (dodatkowo kierowca niepalący) i bezwypadkowe. Dysponuję pełną historią serwisową auta. Szyby są jeszcze bezramkowe, a wydech zmieniony w efekcie czego wreszcie słychać wspaniałego boksera (jest to idealne kompromis pomiędzy frajdą z jazdy a komfortem). Dla porządku dodam, że samochód nie był oczywiście używany w sporcie i generalnie lekko traktowany. Następny przegląd mija 30.10.2015.

Bardzo mi zależy aby sprzedać auto w dobre ręce, które docenią to co kupują, dlatego ofertę skierowałem równolegle do przyjaciół i znajomych oraz na forum miłośników marki (włożyłem w to auto zbyt dużo czasu, atencji i pieniędzy aby sprzedać je przysłowiowemu handlarzowi albo osobie z ulicy). Do końca inwestowałem w pojazd czego dowodem niech będą ostatnie zmiany (wymiana chłodnicy oraz oleju) dokonane w I połowie stycznia 2015 r.

Cena: 13.300 pln
Kontakt: Piotr Brzozowski, 692-515-879

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

SmootH
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Subaru Legacy kombi ‘01

Post 31 sty 2015, o 19:47

Ogłoszenie jest już nieaktualne - auto sprzedane. Proszę admina o zamknięcie wątku - dziękuję.

ODPOWIEDZ