SPRZEDANE! NIEAKTUALNE!: Subaru Impreza 2.0 RS, 2007, UNIKAT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: SPRZEDAM: Subaru Impreza 2.0 RS, 2007, UNIKAT
Piter 35, po prostu widzę to auto wiszące na ogłoszeniach od x czasu i do sprzedającego chyba nie trafiło nadal, że ma ono swoją określoną wartość a skoro pisze że prosi o kontakt tylko poważnie zainteresowanych to niech poważnie zastanowi się nad tym co pisze bo tych poważnie zainteresowanych to może nie być za wielu...
Dla mnie jeśli ktoś kupi za 100 jak ktoś wcześniej napisał to git majonez i też się cieszę czyimś szczęściem. Każdy ma prawo do swoich kaprysów.
Kiedyś jak przyszedłem a właściwie przyszłem (bo miałem blisko) do VTG to w innym aucie mi hamownia pokazała że jeżdżę prawie rakietą a to tylko Skoda była, także ta ich hamowania to taka optymistyczna jest...
PS. Trzeba mieć czułą "tyłkohamownię" żeby wyczuć 17,8 KM różnicy.
Dla mnie jeśli ktoś kupi za 100 jak ktoś wcześniej napisał to git majonez i też się cieszę czyimś szczęściem. Każdy ma prawo do swoich kaprysów.
Kiedyś jak przyszedłem a właściwie przyszłem (bo miałem blisko) do VTG to w innym aucie mi hamownia pokazała że jeżdżę prawie rakietą a to tylko Skoda była, także ta ich hamowania to taka optymistyczna jest...
PS. Trzeba mieć czułą "tyłkohamownię" żeby wyczuć 17,8 KM różnicy.
Tak się zastanawiam do czego to forum służy...
Jakikolwiek wątek to oczywiście muszą być złośliwości , docinki, wygłaszane mądrości osób niezainteresowanych...
Kurcze, myślałem, że jak forum Subaru - to siedzą na nim pasjonaci, osoby które chcą pomóc, doradzić etc
Powiem Wam szczerze, mnie totalnie nie interesuje to za ile ktoś wystawia auto bo ma prawo żądać tyle ile uważa. Ja również mam takie prawo.
A jak jestem poważnie zainteresowany samochodem to dzwonię , rozmawiam, sprawdzam i podejmuję decyzję. Czy tak nie można?
Panowie docinacze - trochę klasy bo szkoda tego forum i osób , bądźmy sobie pomocni, uprzejmi - czy to tak wiele kosztuje?
Dałem wątek, chcę sprzedać auto - auto perfekcyjnie utrzymane i doinwestowane - chcę 43 000 do małej negocjacji i tyle.
Jeżeli jest ktoś poważnie zainteresowany to śmiało proszę o telefon lub priv
Szacunek dla Wszystkich
Jakikolwiek wątek to oczywiście muszą być złośliwości , docinki, wygłaszane mądrości osób niezainteresowanych...
Kurcze, myślałem, że jak forum Subaru - to siedzą na nim pasjonaci, osoby które chcą pomóc, doradzić etc
Powiem Wam szczerze, mnie totalnie nie interesuje to za ile ktoś wystawia auto bo ma prawo żądać tyle ile uważa. Ja również mam takie prawo.
A jak jestem poważnie zainteresowany samochodem to dzwonię , rozmawiam, sprawdzam i podejmuję decyzję. Czy tak nie można?
Panowie docinacze - trochę klasy bo szkoda tego forum i osób , bądźmy sobie pomocni, uprzejmi - czy to tak wiele kosztuje?
Dałem wątek, chcę sprzedać auto - auto perfekcyjnie utrzymane i doinwestowane - chcę 43 000 do małej negocjacji i tyle.
Jeżeli jest ktoś poważnie zainteresowany to śmiało proszę o telefon lub priv
Szacunek dla Wszystkich
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Forum jak sama nazwa wskazuje służy do wyrażania opinii. Moja jest na przykład taka, że byłbym gotów założyć o równowartość tego auta o to, że nie ma takiej mocy jak deklarowana przez sprzedającego. Jeżeli sprzedający ma klasę to przyjmie zakład 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
myślę, że nie tylko ja tak uważam ale pieniędzy zainwestowanych w auto nigdy się nie zwrócą przy sprzedaży a w tym wypadku chyba to tak wygląda. Lepiej pozabierać te wszystkie dodatki typu felgi, wydechy i inne bajery i sprzedać je oddzielnie z autem.KKRS pisze:Oczywiście masz rację, ale proszę o zrozumienie czy tez uwzględnienie nakładów jakie poniosłem na samochód i stanu auta.
Jak się mocniej wgłębisz w temat to szybko zauważysz ,że wersje turbo jak są unikatowe to cena jest też zaporowa.
Ja nie mam ciśnienia na sprzedaż i jak napisałem auto jest dla osoby która doceni fakt doinwestowania i stanu auta.
Napisałem też że cena jest do drobnej negocjacji, opuszczę na wymianę szyby i tarcz przednich. Poza tymi nic w aucie robić nie trzeba a to mega ważne bo jak wszyscy wiemy zawsze kupno auta używanego wiąże się z inwestycją.
Moje auto tego nie wymaga, zrobiony rozrząd, paski, amortyzatory, filtry etc - wszystko na oryginale...
Oczywiście życzę powodzenia w sprzedaży ale obserwuje rynek i naprawdę auto już wisi kawał czasu także jednak coś chyba jest na rzeczy.
W każdym razie na żywo wygląda naprawdę extra :)
Panowie, nie ma nic na rzeczy. Zresztą jak pisałem auto jest do sprawdzenia w każdej chwili na koszt zainteresowanego.
Wcześniej wystawiałem spontanicznie, na zasadzie może ktoś się trafi kto zechce fajne auto i tyle. Ale cena była dość wysoka i nie było zainteresowanych, a ja stwierdziłem że jeszcze pojeżdżę i coś dodatkowo zainwestuję w samochód w sensie nowy rozrząd, zawieszenie itp. Bo trzeba było żeby wszystko grało, zgodnie z instrukcją.
Teraz chcę sprzedać , spłaciłem kredyt, uporządkowałem papiery i tyle.
Podkreślam raz jeszcze jeżeli ktoś jest zainteresowany to jedziemy na hamownię, płacę i sprawdzamy ponownie. Nie widzę problemu.
Jednak nie będę bawił się w gierki po to żeby komuś udowadniać że jest to co mam na papierze.
Wiem że w większości nie odzyska się tego co się włożyło w auto. Ale też nie po to inwestowałem żebym teraz demontował...
Nie mam nic do ukrycia, auto jest unikatowe i perfekcyjne i nadal o nie dbam do póki nie sprzedam.
Wcześniej wystawiałem spontanicznie, na zasadzie może ktoś się trafi kto zechce fajne auto i tyle. Ale cena była dość wysoka i nie było zainteresowanych, a ja stwierdziłem że jeszcze pojeżdżę i coś dodatkowo zainwestuję w samochód w sensie nowy rozrząd, zawieszenie itp. Bo trzeba było żeby wszystko grało, zgodnie z instrukcją.
Teraz chcę sprzedać , spłaciłem kredyt, uporządkowałem papiery i tyle.
Podkreślam raz jeszcze jeżeli ktoś jest zainteresowany to jedziemy na hamownię, płacę i sprawdzamy ponownie. Nie widzę problemu.
Jednak nie będę bawił się w gierki po to żeby komuś udowadniać że jest to co mam na papierze.
Wiem że w większości nie odzyska się tego co się włożyło w auto. Ale też nie po to inwestowałem żebym teraz demontował...
Nie mam nic do ukrycia, auto jest unikatowe i perfekcyjne i nadal o nie dbam do póki nie sprzedam.
Drodzy,
nowa CENA: 41 000 PLN
Aktualny przebieg: 110200 km
Czekam na chętnych, 791 626 686
Pozdrawiam,
nowa CENA: 41 000 PLN
Aktualny przebieg: 110200 km
Czekam na chętnych, 791 626 686
Pozdrawiam,
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Albo do czego nie służy. Np nie służy do ściemniania n/t parametrów samochoduKKRS pisze:Tak się zastanawiam do czego to forum służy...

gdybyś jednak wyciągnął najdroższe graty to i cena zrobiłaby się bardziej zachęcają :)KKRS pisze: Wiem że w większości nie odzyska się tego co się włożyło w auto. Ale też nie po to inwestowałem żebym teraz demontował...
ale rynek i tak wszystko zawsze zweryfikuje, powodzenia w sprzedaży
Witam
Tak jak mówiłem wcześniej , gratów nie zdemontuję bo to nie ma sensu a poza tym nie miałbym co włożyć w ich miejsce..
Myślę, że dużym plusem tego modelu jest właśnie między innymi wygląd, a taki chciałem uzyskać.
Także zapraszam chętnych, CENA: 41 000 PLN i dodatkowo w prezencie nowe świece oryginalne (kupiłem i mam wić dam nowemu nabywcy) oraz nabłyszczenie zabezpieczające nadwozie profesjonalnym środkiem.
Miłego dnia dla Wszystkich
Tak jak mówiłem wcześniej , gratów nie zdemontuję bo to nie ma sensu a poza tym nie miałbym co włożyć w ich miejsce..

Myślę, że dużym plusem tego modelu jest właśnie między innymi wygląd, a taki chciałem uzyskać.
Także zapraszam chętnych, CENA: 41 000 PLN i dodatkowo w prezencie nowe świece oryginalne (kupiłem i mam wić dam nowemu nabywcy) oraz nabłyszczenie zabezpieczające nadwozie profesjonalnym środkiem.
Miłego dnia dla Wszystkich

Drodzy, z okazji zbliżającego się dnia matki
- nowa cena : 40 000 PLN
Oferta aktualna. Zapraszam . 791 626 686

Oferta aktualna. Zapraszam . 791 626 686
Witam
Nowa cena 39 000 PLN. Taniej już nie będzie. Zapraszam 791 626 686
Nowa cena 39 000 PLN. Taniej już nie będzie. Zapraszam 791 626 686
Spokojnie, wszystko przed TobąKKRS pisze: Nowa cena 39 000 PLN. Taniej już nie będzie.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Piter 35, proponuję jakąś małą bukmacherkę na Chlejadach ... o ile spadnie cena i o ile wzrośnie moc

Chloru, dobra myśl , ciekawe jaki będzie ten stosunek mocy do ceny .
Proponuję wejście po 5 zyli
Proponuję wejście po 5 zyli

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
starcy prześmiewcy.. chop wlozyl kupe serca w swój dreamcar, jeszcze więcej wiary, a wy se tu podsmiechujki robicie..
zapomnieliście już jak to było, kiedy kochaliście swe fury jak on, człowiek patrzyl na zycie w rozowych okularach...
ja zaluje, ze już tak na swiat motoryzacji nie patrze, ale jestem pewien, ze prędzej czy POZNIEJ :) się znajdzie ktoś kto odczyta z wykresu 180 koni i będzie happy
zapomnieliście już jak to było, kiedy kochaliście swe fury jak on, człowiek patrzyl na zycie w rozowych okularach...
ja zaluje, ze już tak na swiat motoryzacji nie patrze, ale jestem pewien, ze prędzej czy POZNIEJ :) się znajdzie ktoś kto odczyta z wykresu 180 koni i będzie happy

My kochamy dalej swe furygregski pisze: zapomnieliście już jak to było, kiedy kochaliście swe fury jak on

A zakłady będą

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
Darcie łacha też będzie!

Drodzy,
samochód zadatkowany, idzie do nowego właściciela.
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE!
OFERTA NIEAKTUALNA!!!
Dziękuję Wszystkim Forumowiczom za uwagę i życzę wszystkiego dobrego
samochód zadatkowany, idzie do nowego właściciela.
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE!
OFERTA NIEAKTUALNA!!!
Dziękuję Wszystkim Forumowiczom za uwagę i życzę wszystkiego dobrego

Re: SPRZEDANE! NIEAKTUALNE!: Subaru Impreza 2.0 RS, 2007, UNIKAT
TU SIĘ WĄTKÓW NIE ZAMYKAKKRS pisze: PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE!
OFERTA NIEAKTUALNA!!!

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Jeśli sprzedał się za więcej niż 38 k PLN jestem winny butelkę.
Gratulacje sprzedaży!
Gratulacje sprzedaży!
gratulacje w takim razie dla nowego nabywcy, czyli auta nie będę już codziennie widział w drodze z i do pracy ;)
Spoko , dziękuję.
Jeszcze przez chwilę będziesz widział , ale już niebawem auto zmieni kurs na południe Polski
Pozdrawiam
Jeszcze przez chwilę będziesz widział , ale już niebawem auto zmieni kurs na południe Polski

Pozdrawiam