Czy jest sens fatygować sie po tego WRXa? Ktoś zna?
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czy jest sens fatygować sie po tego WRXa? Ktoś zna?
http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... y7jJf.html
Czytając forum coraz bardziej sie załamuje czy da sie kupić nie ulepa gdzieś indziej niż u Pitera35 - czy jest sens fatygowac sie, czy cokolwiek ze zdjęć można powiedzieć?
Czytając forum coraz bardziej sie załamuje czy da sie kupić nie ulepa gdzieś indziej niż u Pitera35 - czy jest sens fatygowac sie, czy cokolwiek ze zdjęć można powiedzieć?
"Non homo sed vero mentula magna minax."
- Rommel
- 4 gwiazdki
Re: Czy jest sens fatygować sie po tego WRXa? Ktoś zna?
Konto zarejestrowane dziś. Ahaaa :)
http://allegro.pl/subaru-impreza-wrx-ro ... 53716.html
Jeszcze ten jest na oku... Coś komuś sie rzuca w oczy?
Jeszcze ten jest na oku... Coś komuś sie rzuca w oczy?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Mnie zastanawia
A jeśli WRX kombiak Cię interesuje to może tu:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ead#unread
napęd 4x4 z możliwością blokady dyfra
A jeśli WRX kombiak Cię interesuje to może tu:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ead#unread
Rommel, konto założyłam żeby dodać ogłoszenie o sprzedaży bo bez rejestracji jest to niemożliwe. A polecił mi to fan i użytkownik Volvo, który wie, że samochód najbardziej doceniony zostanie przez zajawkowiczów. Jak masz pytania to zapraszam, na Śląsku mamy też mechanika Subaru więc można podjechać i sprawdzić. Pozdrawiam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Sajgon, no to opowiedz nam teraz od kiedy nim jeździsz, co się działo w ostatnich latach z autem, w jakich warsztatach to robiłeś... To chyba jedyna możliwość żeby uwiarygodnić to ogłoszenie.
W rodzinie jest od października 2014, miał być kombi z charakterem. I był :) Zajawkę na Subaru mamy od dawna obydwoje. Prawda jest taka, że zmiana spowodowana jest głównie przez to, że właściciel mało nią jeździ (jest kierowcą zawodowym, wrócił na międzynarodówkę w kwietniu) a potrzebne jest duże auto rodzinne. Padła decyzja, że oboje sprzedajemy swoje samochody i kupujemy coś dużego.
Wymiana rozrządu
Wymiana filtrów: pyłkowy, powietrza, oleju
Wymiana oleju: MOTUL 5W40 dedykowany
Wymiana uszczelki dyfra + olej skrzynia dyfer
Wymiana chłodnicy + płyn chłodzący
Wymiana płynu hamulcowego
Świece + kable
Geometria kół
Zabrze Biskupice. Może z forumowiczów ktoś zna. Bo tam tylko Subaru stoją na placu. Warasztat nazywa się Block Motor Sport pan Przemysław Klocek. Aktualnie przeniósł się do Krakowa :) Dodam, że kompresja silnika sprawdzana i wszystko ok. Nie jest po dzwonie bo to też sprawdzaliśmy. I wiemy jak trudno dostać dobre, używane Subaru w tym wieku. Sami przez to przeszliśmy. Nie jestem aż takim znawcą marki jak szanowni Forumowicze ale był trzepany z każdej strony przed zakupem. Nie wiem jak mogę jeszcze pomóc :)
Wymiana rozrządu
Wymiana filtrów: pyłkowy, powietrza, oleju
Wymiana oleju: MOTUL 5W40 dedykowany
Wymiana uszczelki dyfra + olej skrzynia dyfer
Wymiana chłodnicy + płyn chłodzący
Wymiana płynu hamulcowego
Świece + kable
Geometria kół
Zabrze Biskupice. Może z forumowiczów ktoś zna. Bo tam tylko Subaru stoją na placu. Warasztat nazywa się Block Motor Sport pan Przemysław Klocek. Aktualnie przeniósł się do Krakowa :) Dodam, że kompresja silnika sprawdzana i wszystko ok. Nie jest po dzwonie bo to też sprawdzaliśmy. I wiemy jak trudno dostać dobre, używane Subaru w tym wieku. Sami przez to przeszliśmy. Nie jestem aż takim znawcą marki jak szanowni Forumowicze ale był trzepany z każdej strony przed zakupem. Nie wiem jak mogę jeszcze pomóc :)
Rommel chyba cała frajda w zmianie biegów a to automat :) Poza tym wygląda bardzo ładnie :)
Na zdjęciach w tle macie ujęcia Gliwic z co najmniej trzech lokalizacji oddalonych od siebie o kilka kilometrów (Radiostacja, Rynek, os.Kopernika).
Chyba widywałem ten samochód gdzieś w okolicach ul.Grottgera jeżdżąc do/z pracy.
Chyba widywałem ten samochód gdzieś w okolicach ul.Grottgera jeżdżąc do/z pracy.
Nie umiałam się zdecydować na tło a że miałam Młodego na pokładzie to foty też w biegu :) . Tak Gliwice, czasem jadę przez Grottgera
ale, że ja nie widziałam tego srebrnego cuda
?

"Srebrne cudo" ? - pewnie masz na myśli avatar ..... - to zdjęcie od wujka googla ...............
Aczkolwiek miałem coś w ten deseń i użytkowałem codziennie przez kilka lat.
Sprzedałem bodaj w 2012 w okolice W-awy.
Teraz wypatruj czegoś niebieskiego w Blobie jak w opisie (jeżeli pada deszcz albo nie jest to weekend to możesz raczej odpuścić
).
Na co dzień poruszam się różnymi służbówkami więc mnie nie wypatrzysz
Aczkolwiek miałem coś w ten deseń i użytkowałem codziennie przez kilka lat.
Sprzedałem bodaj w 2012 w okolice W-awy.
Teraz wypatruj czegoś niebieskiego w Blobie jak w opisie (jeżeli pada deszcz albo nie jest to weekend to możesz raczej odpuścić

Na co dzień poruszam się różnymi służbówkami więc mnie nie wypatrzysz

Hehe zmylił mnie STI PPP
może rzucisz okiem na Subaru i przekażesz wrażenia Forumowiczom. Ja niestety przez staż nie jestem wiarygodna... 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Zna, zna. I to prawda że Przemek jest świetnym fachowcem.Sajgon pisze: Może z forumowiczów ktoś zna. Bo tam tylko Subaru stoją na placu. Warasztat nazywa się Block Motor Sport pan Przemysław Klocek.
To też prawda. Niestety.Sajgon pisze: Aktualnie przeniósł się do Krakowa
Staż na forum nie decyduje o kondycji sprzedawanego samochodu.
Ktoś kto poważnie będzie chciał kupić ten samochód musi sam go zdiagnozować i wątpię żeby opierał się na czyjejś opinii (chyba że rzeczoznawcy).
Poza tym jestem starym upierdliwym tetrykiem i nikt mnie nie zna tutaj na Forum
Przy czym Forumowe realia znam już raczej dobrze i myślę sobie, że gdybym napisał dobre słowo to z miejsca rząd szyderców i detektywów doszukałby się zmowy, kumoterstwa a na koniec zeszłoby na politykę
Ktoś kto poważnie będzie chciał kupić ten samochód musi sam go zdiagnozować i wątpię żeby opierał się na czyjejś opinii (chyba że rzeczoznawcy).
Poza tym jestem starym upierdliwym tetrykiem i nikt mnie nie zna tutaj na Forum

Przy czym Forumowe realia znam już raczej dobrze i myślę sobie, że gdybym napisał dobre słowo to z miejsca rząd szyderców i detektywów doszukałby się zmowy, kumoterstwa a na koniec zeszłoby na politykę

-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
Niby tak ale jak nie napiszesz nic dobrego to się zmarnuje
- Rommel
- 4 gwiazdki
brak czasu żeby tam jechać, oglądałem dwa, i żałuje że nie można "sprzedawcom" przestrzeliwac kolan...
Automat dla kolegi jest dodatkowym atutem ;) To nie dla mnie na razie, ja sie męcze z Fiestą St, ale jak wsiadam z Forka, to już mnie wnerwia ośka ;]
Automat dla kolegi jest dodatkowym atutem ;) To nie dla mnie na razie, ja sie męcze z Fiestą St, ale jak wsiadam z Forka, to już mnie wnerwia ośka ;]
Przed zakupem pan Przemek wyciągnął filtr oleju, rozbebeszył i sprawdzał czy nie ma w nim opiłków. Gdyby były- nie kupować. Do tego kompresja i sprawdzanie ramy. Od tego czasu auto zrobiło niewiele ponad 3000 km. Trzeba było przyjechać do Gliwic to byś oszczędził nerwów :-P