subaru anglik
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
subaru anglik
Witam, chcialbym kupic swoja pierwsza subarke, co myslicie o tej? fakt ze to anglik ale to mi nie przeszkadza, przeloze pozniej, bo narazie jest juz mozliwosc zarejestrowania w polsce anglika rhd.
oplaca sie jechac z Katowic i poogladac czy szkoda zachodu?
http://allegro.pl/subaru-impreza-340km-i5524303493.html
oplaca sie jechac z Katowic i poogladac czy szkoda zachodu?
http://allegro.pl/subaru-impreza-340km-i5524303493.html
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Re: subaru anglik
Trochę zbyt skromny opis, żeby cokolwiek sądzić o tym aucie pozytywnego. 400 KM na mapie bo reszta przygotowana... fiu fiu, musiałby być grubo zrobiony
I wtedy cena może byłaby ok. Ale bez tego, to cena strasznie wysoka, a opis bajkowy. Daj sobie raczej spokój. Za podobne pieniądze kupisz WRX-a z kierownicą po lewej, tyle, że nie będzie miał 340 KM z opcją na 400, ale za to pewnie takie same napędy 

- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Raczej wątpię aby cokolwiek z tego opisu było zrobione w kombiaku ale kto wie może ktoś miał ochotę.
Przebieg oczywiście w milach co daje 200k km
Przebieg oczywiście w milach co daje 200k km
mhm, gleboko to przemysle w takim, razie a ile mozna by realnie za taki samochod dac? czy bez ogledzic ciezko stwierdzic, bo podoba mi sie i wizualnie i pod wzgledem mocy, no i wogole to kombiak a na tym tez by mi zalezalo ( wózek fotelik ite spraawy) :)
@up o co chodzilo z tymi napedami? w sensie ze mosty sprawne?
@up o co chodzilo z tymi napedami? w sensie ze mosty sprawne?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
qronus91 pisze:@up o co chodzilo z tymi napedami? w sensie ze mosty sprawne?
O to, że skrzynia z WRX jest za słaba na duże moce.
Ale tu akurat można być spokojnym. Opowieści o mocach wydają się być jedynie sennym marzeniem sprzedającego.
PS
Kupowanie auta RHD do jazdy na codzień to wyjątkowo beznadziejny pomysł
ale chyba da sie przyzwyczaic? nadal sie zastanawiam, bo kurde nie widze narazie zadnych ladnych subarek na alledrogo w okolicach 25 tys ;/
- koziolek
- 4 gwiazdki
Przyzwyczaić się da tylko po co.
Z tego co wiem jeszcze rejestrować angoli nie można bo nie przejdzie przeglądu.
Od ponad 7 lat jeżdżę furami z kierą z prawej strony i już w UK jest to upierdliwe a po Europie czy w Polsce jest to uciążliwe szczególnie na drogach z jednym pasem w jednym kierunku.
Do codziennej jazdy zdecydowanie odradzam ale wiadomo taniej:o można furę kupić.
Angole oczywiście sprzedają (podobnie jak Niemcy )świetne fury za bezcen,prawda jest taka że są to zajechane szroty z dolewanym olejem zamiast wymienianym.
Rok czasu szukałem swojego bloba na wyspach które zjeździłem wzdłuż i w poprzek oglądając ulepy psikane sprejem pod marketem na parkingu (oczywiście opis i fotki że ideał).
Wcześniej czy później przełożysz kierę na lewą stronę i zobaczysz czy było warto.
Z tego co wiem jeszcze rejestrować angoli nie można bo nie przejdzie przeglądu.
Od ponad 7 lat jeżdżę furami z kierą z prawej strony i już w UK jest to upierdliwe a po Europie czy w Polsce jest to uciążliwe szczególnie na drogach z jednym pasem w jednym kierunku.
Do codziennej jazdy zdecydowanie odradzam ale wiadomo taniej:o można furę kupić.
Angole oczywiście sprzedają (podobnie jak Niemcy )świetne fury za bezcen,prawda jest taka że są to zajechane szroty z dolewanym olejem zamiast wymienianym.
Rok czasu szukałem swojego bloba na wyspach które zjeździłem wzdłuż i w poprzek oglądając ulepy psikane sprejem pod marketem na parkingu (oczywiście opis i fotki że ideał).
Wcześniej czy później przełożysz kierę na lewą stronę i zobaczysz czy było warto.
- koziolek
- 4 gwiazdki
Jeszcze wracając do fury z ogłoszenia mogę się mylić ale bloby miały zegary z obrotomierzem na środku i czerwone wskazówki a te co są na fotce z ogłoszenia wyglądają na zegary z buga więc zapytaj właściciela czy ma do okazania MOT to jest angielski przegląd na którym jest udokumentowany przebieg auta.
Powinno być tam4- 5 ostatnich przebiegów z corocznych przeglądów.
Zaraz zapodam fotkę
Powinno być tam4- 5 ostatnich przebiegów z corocznych przeglądów.
Zaraz zapodam fotkę
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
W tym kraju mamy ruch prawostronny. Więc samochód ma mieć kierę po lewej stronie.qronus91 pisze:ale chyba da sie przyzwyczaic?
Bo ja nie zamierzam przyzwyczajać się do myśli że skończę życie podczas czołówki z jakimś entuzjastą taniego RHD, który właśnie wychylił się zza dostawczaka żeby sprawdzić, czy może go wyprzedzić

Ostatnio zmieniony 12 lip 2015, o 20:10 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- koziolek
- 4 gwiazdki
Jarmaj ma całkowitą rację. We wszystkich krajach rejestruje się takie auta bo są to furki/smaczki i entuzjasta chce je mieć w oryginale i jeździć kilka kilkanaście razy w roku ew na przejażdżkę w weekend a i to pewnie tylko latem.
Popieram przedmowcow, a co do przekladki to jak to nie jest conajmiej STI albo inna mocniejsza wersja to zrobienie tego jak należy wyjdzie cie drożej, lub jak sie uda w tej samej cenie, więc z wrx bym temat odpuścił