Zamienie E46 320d M- 2003r pakiet polift 150km na GX-lpg
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Zamienie E46 320d M- 2003r pakiet polift 150km na GX-lpg
http://moto.gratka.pl/tresc/18819343.ht ... 68501bfa07
zamienię moje e46 na gx z lpg
zamienię moje e46 na gx z lpg
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Zamienie E46 320d M- 2003r pakiet polift 150km na GX-lpg
Pochodzenie: Kupiony w Polsce
Poprzedni właściciel osobiście sprowadził auto z Niemiec wiec jeśli ktoś majstrował przy liczniku to musiał być to sam niemiecki właściciel auta.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
Ale że co?
Wszystko sie zgadza, autor kupił ją w Polsce , np. gdzieś na Mazowszu , gdzie była sprowadzona z Niemcowni przez kogoś tam i również wyprodukowana tam , przez kogoś tam
Wszystko sie zgadza, autor kupił ją w Polsce , np. gdzieś na Mazowszu , gdzie była sprowadzona z Niemcowni przez kogoś tam i również wyprodukowana tam , przez kogoś tam

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
I ten zły Niemiec przekręcił licznik więc niech się tłumaczy 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Nie ma złych Niemców, może to Mirek-Turek 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Tylko naziściinquiz pisze: Nie ma złych Niemców

a ci to raczej skoligaceni z zaginionym narodem enerdów, ponoć dna mitochondrialne to nawet potwierdzaWiS pisze: naziści

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To w silniku musi być niezły gn*j...wymieniany olej, filtry (w tym paliwa) itp. co 15000tyś
A tak serio, 12 letni diesel z przebiegiem 230 000 km w dieslu

"Non homo sed vero mentula magna minax."
W przebieg BMW kolegi nie wnikam
ale mogę napisać coś o samochodach z Niemiec(bo tam pracuję)otóż czasami jeśli ktoś znajomy Mnie poprosi, szukam np.Paska B5 czy tam innego golfa przeważnie w zizlu
....przebiegi 10-12 latków oscylują w granicach 340 tyś czasem znacznie więcej.Oczywiście w PL auta młodnieją
Ja staram się szukać samochodów od prywatnych właścicieli (chociaż trafia się czasami handlarz, który podaje się za prywatnego sprzedawcę
...czyli jak w PL) można trafić na bardzo fajny samochód, który pomimo sporego przebiegu jest w dobrym stanie i ma udokumentowany przebieg.

nudzi się wam... Polecam najpierw obejrzeć auto a potem komentować...a co do wymiany oleju to chyba nie ten dział, na takie dyskusje
Buu, szkoda że w gnojówce. Chętnie bym Mułka zamienił na takie E46 tylko z M52 albo M54 pod maską

Chill, kolegom chodziło jak domniemam o tysiące-tysięcy, co daje trochę większą liczbę km ;)azyl82 pisze: a co do wymiany oleju to chyba nie ten dział, na takie dyskusje
15000tyś
Auto z mojego miasta. Jakby sie ktoś zainteresował to mogę auto obejrzeć