Witam,
Do sprzedania Outback 2,5 - 173 KM, automat
Rok produkcji - 2007 (sprzedaż - maj '07)
Dealer – Styl Subaru Dukiewicz
VIN JF1BP9LLA7G078572
Pakiet wyposażenia - Comfort (bez skóry)
Przebieg - 200 000 km
Karta pojazdu - tak
Historia auta: samochód poleasingowy (dokumenty do wglądu), kupiony przeze mnie już po zakończeniu leasingu na początku 2010 r. przy przebiegu 79 000 km. Od tego czasu auto wyłącznie w użytkowaniu rodzinnym. Przebieg od tego momentu jest do prześledzenia m.in. na podstawie polis ubezpieczeniowych (do wglądu).
Książka serwisowa - tak. Wpisy są do 135 tys. km. Od 120 tys. km samochód był serwisowany u pp. Adama i Daniela z Zalesia Dolnego (kto z Warszawy, ten wie), więc historia serwisowa auta jest do odtworzenia. Przeglądy zawsze w terminie. 90 proc. zastosowanych części to oryginały, zamienniki tylko w wypadku elementów mniej trwałych np. tarcze hamulcowe.
Samochód bezwypadkowy. W 2011 r. zmieniane były tylne prawe drzwi - szkoda parkingowa (wgniecenie), naprawa z AC (dokumenty do wglądu, wykonawca - Auto Adamski), przy tej okazji wycieniowany został cały prawy bok oraz pomalowano zderzak (tył).
Dodatki: dwa komplety opon, hak Thule (zdejmowany), belki Mont Blanc, box InterPack (dopłata 500 PLN), bagażnik na 3 rowery na hak Thule (dopłata 1000 PLN)
Auto do obejrzenia - Warszawa Kabaty.
Więcej zdjęć - na priva.
Sprawdzenie auta w ASO - tak (na koszt kupującego)
Transakcja - od 10 sierpnia br. (wówczas będzie dostępna moja żona, która jest współwłaścicielką auta).
Cena - ponieważ jesteśmy wśród wyznawców marki zakładam, że zainteresowani będą wiedzieli jakie oferty są adekwatne.
Kontakt: 502 92 11 18
[email protected]
Sprzedam OUTBACK '07 aut, 200 tys. km
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
bzadura100
- 0 gwiazdek
- Auto: Outback 2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Sprzedam OUTBACK '07 aut, 200 tys. km
Ostatnio zmieniony 15 lip 2015, o 08:42 przez bzadura100, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Sprzedam OUTBACK '07 aut, 200 tys. km
Zaczynamy licytację od złotówki 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Cena to żadna tajemnica, jest chociażby tutaj: http://otomoto.pl/oferta/subaru-outback ... y8iZ3.html - ale tak czy inaczej wypadałoby ją napisaćbzadura100 pisze: Cena - ponieważ jesteśmy wśród wyznawców marki zakładam, że zainteresowani będą wiedzieli jakie oferty są adekwatne.
Ale chciałem napisać co innego. Swoje pierwsze Subaru, Forka, kupiłem właśnie od p. Bartosza. I, poza skrzętnie ukrywanym piston slapem

Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
- Slawskip
- 3 gwiazdki
- Auto: Subaru Legacy MY07
- Polubił: 12 razy
- Polubione posty: 4 razy
Na zdjęciach wygląda pięknie, cena też bardzo dobra. Powodzenia w sprzedaży.
-
bzadura100
- 0 gwiazdek
- Auto: Outback 2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Auto sprzedane. P. Jakubowi dziękuję za miłe wspomnienie mojego Forestera. Pozdrawiam Forumowiczów, miłych wakacji. BZ