Witam,
Sprzedam Subaru Imprezę,
Samochód jest z Polskiego salonu, jest bezwypadkowy. to jeden z pierwszych bugeye'ów sprowadzonych do Polski przez salon Subaru w Katowicach, cała historia jest do wglądu.
Kupiona przeze mnie w bardzo dobrym stanie blacharsko-mechanicznym. wg ekspertyz nie było nigdzie dzwona, jedynie przecierki.
Samochód jest idealny do jazdy na co dzień do pracy, bezawaryjne ale jednocześnie wyjątkowe i wyróżniające się na tle innych kombi.
Silnik i skrzynia: seria z programem ( ale było hamowane ), HKS BOV, zrobione wszystkie uszczelnienia, regulacja zaworów również zrobiona kilka tysięcy temu, nowa turbina, nowa lambda, masa innych pierdółek, których już nie pamiętam. Seryjnie 5 biegów, poprzedni właściciel zrobił drugi bieg ( ten, co standardowo pada w tych skrzyniach ). Przy okazji wyjmowania silnika do regulacji zaworów, niebite nowe sprzęgło i założone lekkie koło zamachowe.
Hamulce: Przewody w oplotach stalowych, płyn sportowy, tarcze oraz klocki z przodu nadają się do wymiany ponieważ od jazdy w deszczu zaczynają lekko bić powyżej 140.
Zawieszenie: seryjne zawieszenie w bdb stanie, gumki, łączniki, tuleje itp wszystko zawsze wymieniane na oryginały Imprezy lub Forestera ( mocniejsze ) częściowo również poliuretany.
Wydech: pełen przelot, na końcu tłumik HKS silent ( ze słowem silent nie ma nic wspólnego ). Dźwięk jest bezkompromisowy i tak, jest głośny. Do samochodu mam oryginalny, seryjny, pełny układ wydechowy.
Środek: Seria + duża konsola środkowa z Hawk'a ( z hydrografiką )
Stan blacharski : nowy zderzak przedni ( z sedana ), nowe błotniki ( szerokie z sedana ), nowe progi (sedan WRX pod kolor ), tylne drzwi z sedana ( szerokie ), tylne błotniki szerokie z sedana. Całość realizowana przy okazji roboty reperaturek tylnych błotników, foto z realizacji do wglądu. Malowane przy tej okazji prawie wszystkie elementy samochodu poza dachem i tylną klapą.
Koła: auto sprzedawane jest na ładnych czarnych felgach 17 cali
Inne: Klima nabita, hella supertone, oklejone folią światła przeciwmgielne, wycieraczka tył jest, ale obecnie mechanizm zdemontowany.
Garażowany, hak w dowodzie, choć ja go nigdy nie miałem.
Więcej fotek wyśle na emaila.
Zapraszam na oględziny, na wszystkie pytania odpowiem, proszę pisać dzwonić.
Ogłoszenie grzecznościowe.
Pozdrawiam Adam
602 sto trzy 113
Cena wyjściowa 22 900zł.
http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... y8DIt.html