[MS] Volvo XC70
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
[MS] Volvo XC70
Mój leasing dobiega końca i pod koniec maja będę mógł odkupić swoje służbowe auto. Ja raczej nie będę reflektował, bo mnie nie stać na takie auto, ale jeśli ktoś szuka pewnego i całkowicie bezwypadkowego podwyższonego kombiaka w dieslu w klasie młodych japiszonów, albo podstarzałych dyrektorów, to uprzedzam, że będzie taka możliwość.
To najbiedniejsza wersja XC70 D3 Kinetic, z napędem na jedną oś, z silnikiem 2.0D 163KM (5 cylindrów, bardzo fajnie gada jak na diesla), manual 6 biegowy.
Rocznik 2011, I rejestracja 05.2011. Skórzane fotele (brązowa skóra, jasne boczki, jasna skórzana kierownica i jasna deska z brązowymi wstawkami), dwustrefowa klima, czujniki parkowania, światła halogenowe (nie ksenony), tempomat, fotele regulowane manualnie, radio z CD i USB...
Przebieg 108.000 km, serwisowany zgodnie z kalendarzem. Żadnych wypadków, obcierek czy wgniotek. Pytania na public, priv, jakkolwiek...
To najbiedniejsza wersja XC70 D3 Kinetic, z napędem na jedną oś, z silnikiem 2.0D 163KM (5 cylindrów, bardzo fajnie gada jak na diesla), manual 6 biegowy.
Rocznik 2011, I rejestracja 05.2011. Skórzane fotele (brązowa skóra, jasne boczki, jasna skórzana kierownica i jasna deska z brązowymi wstawkami), dwustrefowa klima, czujniki parkowania, światła halogenowe (nie ksenony), tempomat, fotele regulowane manualnie, radio z CD i USB...
Przebieg 108.000 km, serwisowany zgodnie z kalendarzem. Żadnych wypadków, obcierek czy wgniotek. Pytania na public, priv, jakkolwiek...
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, o 20:30 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 2 razy.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: [MS] Volvo XC70
Zdjęcia byś pokazał
Aktywizujesz się w odpowiednim wątku celem poszukiwań kolejnego rydwanu czy decyzja została już podjęta? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
A wiela ten Chińczyk ma kosztować 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Nie mam pojęcia. Jak dostanę wycenę to się podzielęPiter 35 pisze:A wiela ten Chińczyk ma kosztować

Już się Hieny zlatują
cholera 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
To kiedy i za ile sprzedajesz?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

bo się chętny na C5 chce wymienicrrosiak pisze:To kiedy i za ile sprzedajesz?

a serio - potwierdzam, auto oglądałem, naprawdę w bardzo dobrym stanie - więc brac i nie marudzic

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
busik pisze: bo się chętny na C5 chce wymienic![]()
Nic o tym nie wiem, ale mam potencjalnego kupca volvo

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dla zainteresowanych
Auto pod koniec maja dostało nowiutki komplet opon letnich.
A dziś mi pękła jakaś rura od turbiny, przed Grójcem auto zaczęło zamulać, dotoczyłem się do serwisu Volvo i wymieniają.
Przy okazji wymieniają klocki z tyłu.
Może uda się we wrześniu zrobić kompletny przegląd na koszt leaseplanu, a co...

Auto pod koniec maja dostało nowiutki komplet opon letnich.
A dziś mi pękła jakaś rura od turbiny, przed Grójcem auto zaczęło zamulać, dotoczyłem się do serwisu Volvo i wymieniają.
Przy okazji wymieniają klocki z tyłu.
Może uda się we wrześniu zrobić kompletny przegląd na koszt leaseplanu, a co...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Udało się zrobić przegląd na koszt Leaseplanu. I jest też wycena
Zaporowa, więc prawdopodobnie auto po prostu wróci do leasingodawcy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
za bardzo dbałeśKonto usunięte pisze: I jest też wycenaZaporowa, więc prawdopodobnie auto po prostu wróci do leasingodawcy

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
już tak nie narzekaj - w dobre ręce poszedłKonto usunięte pisze:Temat do zamknięcia, chlip chlip

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski