Kupię Subaru forester II 2.0 X/XT LPG automat
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Kupię Subaru forester II 2.0 X/XT LPG automat
Podbijam temat, nie musi być z LPG. Lepiej założyć samemu. Czasu mam coraz mniej a pośpiech to zły doradca.
Ofera NAGAZ całkiem spoko ale i tak chyba wybrał bym mistrza JAKO z wawy
Ofera NAGAZ całkiem spoko ale i tak chyba wybrał bym mistrza JAKO z wawy
sky is the limit
Jak cos mój forek trafił na otomoto.pl. Niebieski z bielska-bialej. Samochód mocno doinwestowany
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
Szukałem od kilku miesięcy dla kolegi Legacy/Outback SOHC nie starsze jak2005r. a potem zacząłem szukać też Forsterów SOHC. Generalnie to bardzo ciężki temat ale trafił się wreszcie Forester w Garwolinie delikatnie obity, sprowadzony ze Szwajcarii.
http://otomoto.pl/oferta/subaru-foreste ... y9U7r.html
Auto jest juz robione m.in. dzisiaj miało założone LPG :)
Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
http://otomoto.pl/oferta/subaru-foreste ... y9U7r.html
Auto jest juz robione m.in. dzisiaj miało założone LPG :)
Życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
Witam,
Temat do zamknięcia.
Kupiłem 2003 2.0 XT 240 tys km. Silnik nie cieknie ani skrzynia zawieszenie OK. Po wymianie rozrządu oraz UPG jakieś 8 tyś km temu. Nowa instalacja LPG ( KME Nevo, reduktor ACR, wtryski Baracuda, zbiornik BORMECH.
Niedomagania szarpie przy zmianie biegów bardziej wyczuwalne na zimnym silniku- wymienię wewnętrzny filtr oleju powinno być OK. Trochę dymi przy zapalaniu nawet na ciepłym śliniku tutaj muszę jeszcze sprawdzić ile dokładnie oleju bierze
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na punkcie SUBARU !!!!
Oraz dziękuje wszystkim za pomoc w poszukiwaniach, radach dotyczących rozterek zakupu Forka :D
Temat do zamknięcia.
Kupiłem 2003 2.0 XT 240 tys km. Silnik nie cieknie ani skrzynia zawieszenie OK. Po wymianie rozrządu oraz UPG jakieś 8 tyś km temu. Nowa instalacja LPG ( KME Nevo, reduktor ACR, wtryski Baracuda, zbiornik BORMECH.
Niedomagania szarpie przy zmianie biegów bardziej wyczuwalne na zimnym silniku- wymienię wewnętrzny filtr oleju powinno być OK. Trochę dymi przy zapalaniu nawet na ciepłym śliniku tutaj muszę jeszcze sprawdzić ile dokładnie oleju bierze
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na punkcie SUBARU !!!!
Oraz dziękuje wszystkim za pomoc w poszukiwaniach, radach dotyczących rozterek zakupu Forka :D
sky is the limit
Brzmi jak totalny mismatch w stosunku do zalozen pierwotnych.