Max wyposażenie takie jak navi, xenony, szyber dach, bez kluczowe otwieranie, guzik start, itp.
Świeżo po przeglądzie 3 letnim, końcówka gwarancji, pełna dokumentacja.
Auto ma dołożone czujniki parkowania z przodu i tyłu w kolorze nadwozia, aluminiową osłonę pod silnikiem.
Stan prawie idealny, jedno zadrapanie na plastikowej osłonie nadkola, jeden odprysk lakieru na masce.
Auto zarejestrowane w Pradze w Czechach gdzie mieszkam i pracuje.
Bardzo niskie spalanie mój rekord 4,9L/100km na odcinku 20km!
Cena okazyjna 69.999zl
[S] Subaru XV 2.0i Exclusive CVT 2012
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Subaru XV 2.0i Exclusive CVT 2012
mój wynik to 4,4l na odcinku 90km: również czarnym samochodem, i z automatem...sebek pisze:Bardzo niskie spalanie mój rekord 4,9l na odcinku 20km!

powodzenia w sprzedaży, bądź co bądź zima się zbliża, więc subarak jak znalazł

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Fajne auto. Przejechałem takim kilka tys. km i bylem pozytywnie zaskoczony

Czyli prawie 25l/100 kmsebek pisze: Bardzo niskie spalanie mój rekord 4,9l na odcinku 20km!

O co chodzi ze spalaniem? Jak mogliscie uzyskac tak niskie wyniki? Ja na silniku 2.0 w Foresterze nie moglem zejsc ponizej 7.6 a to i tak jadac maks 90kmph na granicy choroby psychicznej.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
XV 2.0 z CVT przy delikatnej jeździe pali zaskakująco mało. Może nie aż tak mało, jak podano, ale i tak byłem w szokuj33mbo pisze:O co chodzi ze spalaniem? Jak mogliscie uzyskac tak niskie wyniki? Ja na silniku 2.0 w Foresterze nie moglem zejsc ponizej 7.6 a to i tak jadac maks 90kmph na granicy choroby psychicznej.