Sprzedaję, bo jest już nowe auto http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=10&t=16734
U mnie od grudnia 2008, zarejestrowane w Polsce od stycznia 2009 (przez okres świąteczny zarejestrowanie auta się przedłużało) - ja jestem pierwszy w Polsce - wcześniej jeździło we Włoszech. Kupiłem z przebiegiem 186 tys, teraz ma ponad 282 tys, więc prawie stówkę dołożyłem.
Od 2 lat serwisowany u Marka w MTS, gaz serwisuje zawsze Jako. Instalacja nietypowa (nie znam nazwy – program do sterowania Robert ogarnia). Innym gazownikom nie pozwalałem dotykać.
Butla w kole zapas 60 ltr, więc 50 ltr wchodzi (bardzo nietypowa włoska butla – legalizacja zrobiona w zeszłym roku, ważna jeszcze 9 lat) - w trasie przy spokojnej jeździe na ponad 400km starcza. W mieście - 330-380 robi w zależności od stylu jazdy.
Jakąś historię wypadkową ma, ale to jeszcze sprzed mojej własności - lakier dookoła jest grubszy - ale z tego co wiem, to auto jest prościutkie, więc raczej ktoś go odświeżał po włoskim stylu jazdy miejskiej. Ja miałem tylko stłuczkę w tył, naprawianą z OC sprawcy: wymieniony zderzak (był pęknięty), belka (dostałem w komplecie ze zderzakiem, to cymu nie wymienić) , tłumik z tyłu.
Prawe nadkole letko zaczynała brać ruda - miesiąc temu blacharz zrobił z tym porządek - wszystko zrobione jak nówka.
Jak gościu od tłumików zajrzał pod podwozie - to się zdziwił, że na auto 13 letnie, jest tak czyste podwozie - sucho, czysto, bez śladów korozji.
Opony letnie - nówki, pierwszy sezon od lukassa (Goodyear), zimówki już mają parę lat (Pirelli), ale bieżnik głęboki, więc trochę jeszcze dadzą radę. Zimówki leżą w Poznaniu, więc jeśli kupiec się zdecyduje na auto – zimówki doślę kurierem.
Zawieszenie nie niszczy opon - więc długo wytrzymują
W tym roku wymienione wszystkie 4 łożyska w kołach, więc jest cichutko w środku.
Klocki i tarcze z przodu wymienione, rozrząd zrobiony, oleje powymieniane, chłodnica parę lat temu wymieniona, tuleje i łączniki stabilizatora tył i przód wymienione, mocowanie przekładni kierowniczej zamienione na poliuretan, instalacja gazowa po przeglądzie u Roberta, olej w skrzyni wymieniony, w dyfrach również. Regulacja zaworów robiona w zeszłym roku na wiosnę u Marka – jakieś 15 tys zrobione, więc na kolejne 50 tys spokój.
Założone porządne nagłośnienie - wyciszone drzwi przednie, głośniki Dego, subwoofer w bagażniku, wzmacniacz pod fotelem kierowcy.
Wnętrze ma już swoje lata, fotele z przodu były już regenerowane, ale widocznie słaba robota była - więc mają letkie przetarcia - poza tym auto wyprane w środku. Kierownica (drewno) odnowiona dwa lata temu.
Co może być do zrobienia (na upartego) - klocki z tyłu mogą niedługo chcieć się zmienić , felgi można by zregenerować - miałem to zrobić w tym roku, ale plany się zmieniły.
Auto jest w takim stanie, że można wsiąść i pojechać do Hiszpanii i z powrotem.
Roleta w bagażniku jest

Wiem, że nowsze roczniki chodzą po tyle – ale rozmowy zaczynam od 17 999 - ze względu na stan techniczny w jakim go oddaję.
Auto w pełni sprawne, tylko jeździć, przegląd do gwiazdki ważny.
Auto do obejrzenia w Mysłowicach, nie sugerować się blachami

Zainteresowani – PW lub Tel: 501 700 525
Cena do kosmetycznej negocjacji.