kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
KMWTW
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam,
Noszę się z zamiarem nabycia droga kupna zadbanego Legacy IV 2.0 benzyna (najlepiej kombi ale okazji w wersji sedan też nie przepuszczę). Interesują mnie egzemplarze bezwypadkowe, lecz obtarcia czy malowane elementy po zajściach na parkingach akceptuję z pełnym zrozumieniem,
Przelatane może mieć 20 tys (są takie? :P) i 250 tys., byle można było się na czymś oprzeć i wiedzieć co było robione a co trzeba zrobić. Nie oczekuję tu pełnej historii z ASO ale jakiś faktur czy dokumentacji z poważniejszych wymian, takich jak: sprzęgło, rozrząd itp. Nie jestem bardzo wybredny ale cenię szczerość i uczciwość.
Pozdrawiam

KMWTW
-
zamieszanie
- 1 gwiazdka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Będę miał takie do sprzedania. Drogo

Jeżdżone w jednej rodzinie (teść, żona, ja) od nowości. 126kkm. Pełen udokumentowany serwis. Sedan, 165KM. Żadnych poważnych przygód blacharskich. Teraz żona zarysowała bok wyjeżdżając z bramy i zastanawiam się czy robić, czy sprzedawać "do zrobienia". Samochód będzie do wzięcia z końcem marca - wtedy odbieramy kolejne wozidło.
Nieaktualne. Zamiast legaca na sprzedaz idzie Forek (ogloszenie na forum juz wisi)
Ostatnio zmieniony 22 lut 2016, o 02:07 przez
zamieszanie, łącznie zmieniany 1 raz.
zamieszanie
-
KMWTW
- 0 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Podbijam
KMWTW
-
darsky89
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru legacy
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Podpinam się do ogłoszenia.
Poszukuję Subaru Legacy IV 2.0 EJ20F benzyna, kombi, manual.
Pozdrawiam,
PIOTR
darsky89