[Z] Seat Leon 2 na Impreze Blob

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Haszeer
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: LEON 1P
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[Z] Seat Leon 2 na Impreze Blob

Post 25 kwie 2016, o 14:06

Witam,
mam dla was oferte zamiany mojego Seata Leona 2 (1P0) 2006r,1.9tdi, na Subaru Impreze GX(sedan) Blobeye rocznik (2004-2005).
Na Leonie nie oszczedzałem, jezeli chodzi o stan techniczny tylko wsiadać i jechać (żadnych stuków, luzów czy coś takiego). wyposażenie też nie jest biedne, nie chce mi sie wszystkiego pisać bo za dużo czytania by było (zainteresowanym opisze co i jak) :) auto posiadam ponad rok. wszystko co w nim zrobiłem mam zapisane + paragony/faktury. jak ktos jest zainteresowany opisze co ja zrobiłem, co sie dowiedzialem o aucie itp :) teraz zapytacie, czemu chce sie zamienić za subaru jak mam tak fajne auto, hmm... brakuje mi benzyniaka :D (a niestety leony w benzynie maja przeważnie tfsi (awaryjne jednostki), a 1.6 nie mam zamiaru brać, wiec dlatego postawiłem na subaru a dzwiek boxera to coś pieknego :)
kontakt PW
Obrazek

ODPOWIEDZ