Subaru Impreza GT 97r. 13.500 tys.pilne
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza gt my97
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Subaru Impreza GT 97r. 13.500 tys.pilne
A więc, auto sprowadziłem z Holandii jakieś 3 lata temu. ma ok. 218 tys. km. Miesiąc temu wymienione amortyzatory kyb agx i sprezyny pro kit - 30mm. Opony To bridgestone adrenaline 002 stan b.dobry. Z przodu tarcze DBA nacinane wymieniane wraz z amortyzatorami. Dodatkowo wymienione przewody hamulcowe od pompy do kół przednich i korektora. Przewody w stalowym oplocie BF goodrich. W silniku nic nie grzebane. Rozrząd wymieniany kompletny 2 lata temu. Płyny na bieżąco. Całe tylne zawieszenie na poliuretanach zółtych, przodu jeszcze nie zdążyłem zrobić. Dwa tylne nadkola były robione u blacharza , wiadomo rdza. O czymś napewno zapomniałem więc jak coś proszę dzwonić. Cena 16 tys. tel. 727 534 042
Ostatnio zmieniony 2 maja 2016, o 22:06 przez kaarolekkk, łącznie zmieniany 2 razy.
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
Re: subaru impreza gt 97
kolego ogarnij jakies normalne fotki bo te nie zachecą do zakupu nikogo :(
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
Re: Subaru Impreza GT 97r. 16 tys
Tragedii nie ma , cos tam widać ,wiadomo,zdało by się ładna sesyje zrobić,ale widziało sie gorsze pasztety z fotami kalkulkatorem pod słońce lub z połową osiedla :)
GT interesujący,może za czyms takim sie będę rozglądam więc z ciekawości przegladam GTkowe ogłoszenia :)
GT interesujący,może za czyms takim sie będę rozglądam więc z ciekawości przegladam GTkowe ogłoszenia :)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
amory nowe były zakładane czy jakaś używka, jak wygląda podłoga zdrowa? gdzie to można by obejrzeć?
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
Amorki nowe kyb agx z sprezynami pro kit -30mm. Obejrzec w kwidzynie mozna niedaleko grudziadza. TT w gratisie.
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
Re: Subaru Impreza GT 97r. 13.500 tys.pilne
a podłoga bez dziur? Masz jakieś aktualne zdjęcia? Mechanicznie w jakim stanie? Ma jakieś wycieki?
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
Wyciekow brak. W podlodze dziur brak poza jedna mala na laczeniu nadkola przedniego z podloga. Mechanicznie ok.
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
Zdjecia mam ale nie chce mi sie wysylac poraz kolejny bo jest ich ze 100 mb a znow wysle na darmo.
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
Jak jestes powaznie zainteresowny to ok ale jak masz mi dupe zawrocic to znajdz se lepsze zajecie bo wielu mowilo jak ty i wychodzilo tak samo .
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
udam, że tego nie napisałeś ;) Pogadam zaraz z kim trzeba, może się zainteresuje gt-kiem :)kaarolekkk pisze:Jak jestes powaznie zainteresowny to ok ale jak masz mi dupe zawrocic to znajdz se lepsze zajecie bo wielu mowilo jak ty i wychodzilo tak samo .
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
moze chamsko zabrzmiało ale to potrafi złościć gdy dorosły facet zachowuje się dzieciak. Nie chcesz auta to poinformuj a nie człowiek czeka... to daj znać bo właśnie wystawiam na allegro. Nie bd musiał płacić za wystawienie
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki
11 tys jak ktos zedycowany, moze i do negocjacji jeszcze cena.
-
kaarolekkk
- 2 gwiazdki