Witam serdecznie.
Przedmiotem ogłoszenia jest widniejący na zdjęciach samochód - Subaru Impreza z 98' z wolnossącym silnikiem 2.0 115 KM (EJ20)
Środek jest w b.dobrym stanie, nie ma żadnych przetarć na fotelach, w środku nie palone.
Wszystkich zainteresowanych częściami zmodyfikowanymi zapraszam do kontaktu telefonicznego, jeśli ktoś się nie odnajduje, bardzo chętnie wszystko wytłumaczę. W skrócie :
Hamulce przód 277mm (GT)
Hamulce tył tarczobęben od sti przed lift
Kolektor wydechowy różnoodległościowy z Legacy igen.
Stabilizator tył od sti buggeye new age
Rozpórka kielichów przód
Wydech ulter kwasówka
W aucie na czas wymieniane wszystkie płyny i części eksploatacyjne, dodatkowo zabezpieczono podłogę antykorozyjnie.
Z wad auta:
Drobne obcierki na przednim zderzaku (parkingowe), tylny zderzak ma pęknięty lakier (coś spadło na niego??). Taki kupiłem, nie widziałem sensu tego robić - nie rzuca się w oczy. Kilka zaprawek na masce, dachu drzwiach itp (odpryski od kamieni).
Do zrobienia reperaturki tylnych nadkoli (dorzucam reperaturki - miałem to zrobić ale sytuacja zmusza mnie do sprzedaży auta)
Jestem osobą prywatną i samochód stanowi moją własność.
Biorę pod uwagę zamianę na bmw e46 2.0 lub 3.0 diesel, lecz rozpatrzę wszelkie propozycje. (z moją lub Twoją dopłatą)
Więcej informacji udzielę telefonicznie
735 921 082
Pozdrawiam
[S/Z] Subaru Impreza GC 98'
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- no69scania
- 2 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[S/Z] Subaru Impreza GC 98'
Ostatnio zmieniony 30 lip 2016, o 20:10 przez no69scania, łącznie zmieniany 1 raz.
- no69scania
- 2 gwiazdki
Re: [S/Z] Subaru Impreza GC 98'
Cena w dół 9,500 (tak jak na om czy olx) - do zrobienia są tylne reperaturki nadkoli (dorzucam reperaturki)
http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... ytFsF.html
http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... ytFsF.html
- no69scania
- 2 gwiazdki
- no69scania
- 2 gwiazdki