Kupię Subaru Impreza WRX lub STI
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Kupię Subaru Impreza WRX lub STI
Witam, chcę w końcu spełnić swoje marzenie i kupić niebieską Impreze STI lub WRX. Najbardziej interesuje mnie Subaru w wersji hawk eye, ewentualnie blob eye lub lanos w wersji sedan. Kolor koniecznie niebieski. Pozdrawiam
-
Tesiedemdwa
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Kupię Subaru Impreza WRX lub STI
Cześć mam wrx a z słupkiem od sti. Niebieski. Staniemy był lewy tył na wysokości lampy. 663606179
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak, idealnie pasujeDavid23 pisze:(...) lanos w wersji sedan. Kolor koniecznie niebieski.

-
UżywaneJakNowe
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam Mamy do sprzedania dwuletnie auto z małym przebiegiem (17 637km). http://www.uzywanejaknowe.pl/oferta/sub ... ttop-300km. Samochód jest bardzo dobrze wyposażony, oraz pochodzi z krajowej sieci dealerskiej i był serwisowany. Jeśli jesteś zainteresowany zapraszamy do kontaktu :)