Witam
Mam na sprzedaż wrx a 2.5T , lpg, skrzynia AT ,środek skóra.
Dodatkowo slupek STI ok 12 tyś mil w tym samochodzie, większy hamulec, dodatkowe liczniki,turbo timer, inne
Auto posiadam od 4 lat eksploatowane głównie w trasie.
Wiadomo przygody, wiec parę rzeczy do zrobienia jak widać na zdjęciach. Samochód odpala, silnik pracuje na dwóch paliwach.
Do wymiany chlodnica ( z wpieciem pod skrzynie AT) chlodnica klimy, lampy kpl., gola maska, zdezak, lewe nadkole, elemęty pasa przedniego, pęknieta osłona rozrzadu (zbiornik wyrownawczy docisnął.
Cena adekwatna do stanu.
Masz pytania pisz [email protected] ew. PW samochód do obejrzenia okolice Krakowa, że względu na tryb i miejsce pracy tylko i wyłącznie piątek wieczór, sobota, niedziela do południa po wcześniejszym ustaleniu. Pozdrawiam
(S) impreza wrx 06r uszkodzony przód
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Tesiedemdwa
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
(S) impreza wrx 06r uszkodzony przód
Ostatnio zmieniony 2 mar 2017, o 23:21 przez Tesiedemdwa, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Tesiedemdwa
- 0 gwiazdek
Re: (S) impreza wrx 06r uszkodzony przód
Czyli ileTesiedemdwa pisze: Cena adekwatna do stanu

Napisz proszę cenę

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Tesiedemdwa
- 0 gwiazdek
na razie czekam na propozycje.. będę w domu niebawem to pomyśle na spokojnie i dam znać, sam go dobrze nie widziałem:P
-
Tesiedemdwa
- 0 gwiazdek
Cena jaką mnie interesuje to 26tys. Wiecej zdjęć w sobotę pozdrawiam:)