[Z] Seat Leon 1P na Subaru Impreza BlobEye

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Haszeer
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: LEON 1P
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[Z] Seat Leon 1P na Subaru Impreza BlobEye

Post 27 gru 2017, o 23:11

Witam,
Zamienię moje 4 koła: Seat Leon 1P (1.9Tdi) na Subaru Impreza Blobeye Sedan 2.0 N/A najlepiej w pakiecie wizualnym wrx.
Opis mojego Auta:
1) Silnik: 1.9TDi BKC seryjnie 105km 280Nm, aktualnie ~150km 340Nm (zmieniona mapa)
2) Turbo: zmienione na większe (ASZ)
3) Skrzynia: seria / dwumas seria
4) Hamulce: seria
5) Zawieszenie: amortyzatory SACHS + Sprężyny Eibach SportLine, (zeszta seria)
6) Wydech: 2"-2'5" + wydech x2 fi100 WM Sport (full przelot)
7) Karoseria: lakier w dobrej kondycji, normalne ślady użytkowania tzn. ryski czy niewielkie odpryski (auto zadbane, pare razy w roku woskowane)
8) Podwozie: brak rdzy, zakonserwowane.
9) Wnętrze: Fotele pół kubełkowe z pełną regulacja kierowcy jak i pasażera (regulacja wysokości fotela, oparcie i odcinek lędźwiowy) + schowki.

Seryjnie auto bardzo bogato doposażone (tempomat, czujniki czeszczu,zmierzchu, come&leaving home itp,itd) w aucie jest sporo dodatków które przez 2,5roku użytkowania samochodu sam doczepiałem. Prowadzę od początku uzytkowania samochodu notatnik co zostało zrobione, kiedy i gdzie (posiadam faktury i paragony).
Leon od Forumowicza LeonClub.pl, przesyłam link do prześledzenia tematu: http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?f=33&t=59735
Dla zainteresowanych dużo więcej informacji, jak i zdjęć. Info PW lub tel: 690528153.
Pozdrawiam

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ