Wycena Subaru Forestera 500KM

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Aris2c
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Wycena Subaru Forestera 500KM

Post 25 sty 2018, o 21:29

witam wszystkich. jestem pierwszy raz u was na forum. jak pisze nie w tym dziale to sory i proszę o przeniesienie. proszę o wycenę Forestera 500 KM 2006 r. kolor czarny ponoć zadbany. przyciemniane szyby. konkretów nie znam bo znajomy chce mi sprzedać za dobra kasę. mam tylko fotkę silnika. postaram się o więcej info to napisze
Załączniki
IMG_3620.JPG
IMG_3619.JPG

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Re: Wycena Subaru Forestera 500KM

Post 25 sty 2018, o 21:49

500 km w foresterze :thumb:
musi ładnie przez błoto lecieć i leśne dukty
ten rocznik i te 500kM to bez kozery dał bym 21000 :cofee:

skwaro
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Forester 2.5XT
Polubił: 4 razy
Polubione posty: 52 razy

Post 25 sty 2018, o 21:49

Poproś o wykres i specyfikację silnika i turbo na te 500KM, bo na TMIC taka moc to bajki z mchu i paproci

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 25 sty 2018, o 21:59

Spodobał mi się opis - szczególnie najwazniejsze info, że ma przyciemnione szyby :cofee: Reszta faktycznie mało istotna ;-)

Tak jak napisał Skwaro - jeśli faktycznie zależy Ci na aucie o dużej mocy, żądaj dowodów, nawet od znajomego. Jeśli chcesz natomiast auto i szybkie, i praktyczne, szukaj innego egzemplarza, bo przecież to dziwadło to będzie zapewne generator problemów... Poczynając od skrzyni, poprzez sprzęgło... A na seryjnym zawiasie i - zwłaszcza - z seryjnymi hamulcami taka moc silnika i tak praktycznie nie do wykorzystania.

Co do wyceny - no nie wiem, ile właściciel musiałby mi zapłacić, żebym chciał takie cuś brać... :evilgrin: Pomyślę 8-)

piter
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legacy

Post 26 sty 2018, o 00:48

Trudna zagadka: czarny, przyciemniane szyby ... 500KM, po samym zdjęciu silnika, to nic nie można powiedzieć. (tak żeby powstrzymać się od żartów i nikogo nie obrazić).
Tak na poważnie: Jak Ci się auto podoba i chcesz je kupić, to dowiedz się o dokładną specyfikacje i zakres modyfikacji ... i jedź do warsztatu. Tylko do takiego który się zna na tego typu samochodach i modyfikacjach.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubione posty: 7 razy

Post 26 sty 2018, o 01:45

Bardzo chętnie się dowiem szczegółów . A do tego czasu t to fajna bajka jest. Wiem, bo mam subaru 500+ ;)

Aris2c
0 gwiazdek

Post 26 sty 2018, o 08:30

hehe dowalilem z tymi szybami. ok dowiem sie o specyfikacje. wiem tylko ze wsadzil w niego 20 tys euro wiec nie jest to tylko mod silnika.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubione posty: 7 razy

Post 26 sty 2018, o 09:43

Jak 20 tys euro i nie tyło na silnik to tym bardziej bajka. Bo tyle to na silnik mało żeby H4 zrobić na 500+. Chyba ze na chwile ...

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 26 sty 2018, o 21:32

Konto usunięte dobrze prawi. Ale - Aris2c - wrzucaj, czego się dowiesz. Ożywisz forum ;-)

Natomiast jesli szukasz fajnego auta dla siebie, to mądrość pokoleń podpowiada: szukaj serii, rób mody, które Ci pasują.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 30 sty 2018, o 19:30

Konto usunięte pisze: Chyba ze na chwile ...
:giggle: i korba wyłazi z boczku :mrgreen:

Loc0
1 gwiazdka
Auto: WRX MY05 GG

Post 31 sty 2018, o 20:09

:-d

siewcu
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 31 sty 2018, o 23:40

Turba za bardzo nie widać, a powinno być dosyć duże jak do takiej mocy(znajomy miał przez chwilę hawka dłubniętego na rzekomo 450 KM, było widoczne turbo), do tego TMIC... Ktoś chyba bzdury gada ;) A najlepiej sam pojedź na hamownię i od razu jakąś diagnostykę, np w Jetroniku. Albo daj się wydymać :giggle:
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl

ODPOWIEDZ