Sprzedam Bug WRX

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
rass91
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Sprzedam Bug WRX

Post 2 lut 2018, o 09:16

Witam forumowiczów ;) Zajarałem sie driftem i musze sprzedać swoja swinke żeby miec kase na driftowóz ;)
rocznik -2001
silnik 2.0T po modach Prodriva
wykres na 266 kunia
zaciski Sti przod i tyl
lotka oricari
wymieniona skrzynia na ta z Forestera JDM jest duzo krotsza i wieksza frajda :)
z wad : przetarty fotel kierowcy , mocowanie lotki do poprawy troche odstaje , male odpryski lakieru , huczy lozysko ale na dniach wymienie,gałka zmiany biegów jest bardzo luznia ale jestem w trakcie sledztwa dlaczego tak się stało . tylny zderzak jest delikatnie zarysowany , cofałem i zatarłem, wybaczcie pierwszy sedan w zyciu :) wiecej grzechów nie pamietam .

kupilem auto w maju 2017 co zrobilem do tej pory - turbawka miała luzy - jest po regeneracji , chlodnica ciekla jest wymieniona i nie ma z nia klopotów , laczniki stabilizatora pukały juz przestały są nowe , wymienilem swiece bo byla tragedia, zastosowalem NGK platynki o cieplopcie 6 , rozrzad jest nowy , zalana jest motulem x8100 - w moim posiadaniu (17 tys km ) wymienialem go 3 razy, skrzynia z Forka JDM wraz z dyfrem nie cieknie również zalana motulem. Stoi na felgach 18 cali OZ prodrive , opony zimowe ,po wyplacie skontroluje i ewentualnie ustawie zbierzność , Swiniak nie posiada żadnej rdzy , daje sobie uciąć ręke za stan podwozia - ruda na kielicha nie wpadla , dostawione wskazniki boost i oil temp .
zaintersowanych zapraszam do rozmowy telefonicznej pod nr 784-499-285 zdjecia dorzucę pozniej aczkolwiek zawsze mozna znalesc watek ktory zalozylem kilka miesiecy temu :)
Swiniak jest bardzo zadbany wiec cena jaka za nia chce to 36 tys :) kolor srebrny , zadnej histori wypadkowej :)
ciężko bedzie ale za dopłata z drugiej strony zamienie na lexusa IS200 =)
a i zapomnialbym auto jest do ogledzin w pod boleslawcem woj. dolnoslaskie
pozdrawiam :) !
https://zapodaj.net/3b81b7f593d79.jpg.html

ODPOWIEDZ