Drugi właściciel od nowości. W moich rękach cztery lata.
Rok: 1998
Silnik: Boxer 2.0 115km
Napęd: 4x4
Przebieg 175tys km
Wyposażenie: klimatyzacja, wspomaganie kierownicy, cztery szyby elektryczne, rozpórka kielichów, felgi 17 cali z nowymi oponami, Radio MP3, sportowy wydech, niższe i twardsze sprężyny Eibach, dokładka zderzaka przód, progi oraz dokładka zderzaka tylnego są oryginalne.
Do auta dodaję dwa komplety kluczy z pilotem, felgi stalowe z oponami zimowymi w bardzo dobrym stanie, komplet dokumentów, książkę serwisową, instrukcja, oryginalną kierownicę.
W ostatnim czasie w aucie zostały wymienione: Klocki i tarcze, amortyzatory tylne, olej oraz filtr oleju, sportowy filtr powietrza Pipercross, nabita i odgrzybiona klimatyzacja, ustawiona zbieżność.
Mechanicznie Subaru jest w świetnej kondycji, silnik suchy, nie bierze oleju, napęd na cztery koła sprawny.
Środek auta kompletny, bardzo zadbany, czysty i pachnący :) nigdy w aucie nie było palone.
Jeśli chodzi o blacharkę to malowane były zderzaki, maska, nadkola z powodu rdzy i obcierek parkingowych. Zaraz po zakupie zostały zrobione repereturki błotników jednak z jednej strony juz pokazują się 'bąbelki rdzy". W ubiegłym roku miałem bliskie spotkanie z sarną która wbiegła w drzwi kierowcy stąd też widoczne na nich wgniotki które mi nie przeszkadzają ale niewielkim kosztem można je usunąć. Podłoga, progi bez rdzy!
Powodem sprzedaży jest chęć posiadania nowszego o kilka lat Subaru, oczywiście również Imprezy :)
Kontakt tylko telefoniczny, nie odpisuje ma maile i smsy. Nie interesuje mnie zamiana.
Subaru do obejrzenia w Bielawie woj dolnośląskie 50km od Wrocławia.