Sprzedam jak w tytule.
Powodem sprzedaży jest zmiana z powodów powiększenia rodziny na większą siostrę

Impreza używana sporadycznie znajdzie nowego nabywcę, który będzie się nią długo cieszył.
Auto w moich rękach od listopada 2013 i przebiegu 90kkm, w tym czasie przeżyliśmy ze sobą wiele wspaniałych chwil

Jak to w Subaru, na wyposażeniu jest to co potrzeba, nawet nie podejmuję się wymieniać co, bo dla mnie jest wszystko co tej klasy auto posiadać powinno i najzwyczajniej w świecie działa.
Auto zadbane jak należy:
- silnik, skrzynia, dyfer suchutkie
- rozrząd zmieniony zaraz po zakupie przy przebiegu 90kkm na kompletny SNR bez pompy wody
- olej w silniku wymieniany co 10-12kkm, ostatni raz w czerwcu ubiegłego roku przy przebiegu 154400km i powoli rośnie, w moich rękach tylko Valvoline MaxLife 10W40
- filtry LPG zmieniane co 20kkm, ostatni raz we wrześniu 2016 roku przy przebiegu 139800
- skrzynia oraz dyfry zalane Valvoline HD TDL PRO 75W90
- luzy wyregulowane w październiku 2016 roku ubiegłego przy przebiegu 141kkm
- opony letnie na felgach aluminiowych Pirelli Cinturato P7, zakupione w 2016 roku i bieżnikiem około 5mm do punktów kontrolnych
- opony zimowe na felgach stalowych z bieżnikiem na kolejnych kilka sezonów to Fulda Montero 3 z gwarancją do 2019 roku
Na bieżąco usuwałem wszelkie usterki, w ostatnich dwóch latach: łożysko w lewej tylnej piaście, akumulator wymieniony w 2016 roku (ciągle na gwarancji), pierwszą sondę lambda, łączniki stabilizatorów, gumki stabilizatora, sworzeń zwrotnicy prawej i wiele więcej czego nie pamiętam:)
Dla przyszłego nabywcy z autem oczywiście:
* radio SONY z bluetooth, mp3, funkcją gadania przez telefon, itp. (ciągle na gwarancji)
* komplety kół (zimowe wymienione powyżej z przepięknymi kołpakami:))
* wykładziny gumowe na zimę, letnie obecnie w piwnicy
* zapas filtrów LPG na kolejną wymianę
* kilka litrów oleju do silnika
* pióra wycieraczek i jakieś tam inne pierdółki, które posiadam i z jakichś powodów pozostały w zapasie jako ciągle nieużywane...
Auto nie jest nowe, ma już skończone 13lat i proszę się nie dziwić, że ma to a nie ma tamtego:) dla estetów, którzy szukają ideału znajdą zawsze coś z parkingu lub innej okazji, dla mnie osobiście nie ma nic co dyskwalifikuje to auto z kolejnego użytkowania do osiągnięcia pełnoletności bez większych nakładów i problemów.
Ogólny stan oceniam na dobry i z rzeczy nad jakimi należałoby się pokłonić w najbliższym czasie to zakonserwować podłogę dla spokojnej głowy na kolejne lata.
Cena jaka mnie interesuje za cały wymieniony zestaw to 15800 PLN do małej negocjacji

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: sześć 0 pięć 2 jedenaście jeden 6 trzy.
Gdybym nie odbierał proszę o wiadomość i wówczas oddzwonię.
Pozdrawiam